Τη δική της διαφορετική εκδοχή δίνει η Ελληνική αστυνομία για την καταγγελία που έκαναν γονείς στη Λάρισα και αφορούσε στο σπάσιμο χεριού ενός 13χρονου κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της Ελληνικής αστυνομίας, «οι αστυνομικοί δήλωσαν την ιδιότητα τους στους ανήλικους. Ήταν αστυνομικοί από την Δίωξη ναρκωτικών που έκαναν ελέγχους για διακίνηση παράνομων ουσιών στο πάρκο του Αγίου Αντωνίου». 

Ο 13χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην προσπάθεια του να διαφύγει, έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το χέρι του και οι αστυνομικοί έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Μάλιστα, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, κάλεσαν τον πατέρα του στο τηλέφωνο από το Πάρκο του Αγίου Αντωνίου και όχι όταν έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Ο ανήλικος δήλωσε ότι πονούσε στο χέρι του όταν πήγε και ο πατέρας του στο τμήμα και καθώς δεν είχαν κάποιο όχημα, οι αστυνομικοί τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Λάρισας όπου διαπιστώθηκε κάταγμα στο δεξί χέρι του παιδιού. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την καταγγελία για το περιστατικό δεν έκαναν οι γονείς του 13χρονου, αλλά η μητέρα ενός άλλου παιδιού που ήταν στην παρέα των πέντε ανήλικων. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας ο πατέρας του 13χρονου θα δώσει κατάθεση στην εισαγγελία της Λάρισας. Να υπενθυμίσουμε ότι για το περιστατικό, αργά το βράδυ της Παρασκευής, το Αρχηγείο της Αστυνομίας εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, η διερεύνηση του περιστατικού ανατέθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφάλειας Βορείου Ελλάδος. Επιπρόσθετα, διατάχθηκε η διοικητική διερεύνηση του περιστατικού». 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης