Στην τραγική κατάληξη που είχε η υπόθεση στα Βίλια όπου βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα μια 38χρονη Κινέζα, αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Η αναζήτηση της 38χρονης Lin Qiu Yun δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός της, η οποία εντοπίστηκε σε βαλίτσα στην περιοχή Βίλια Αττικής. Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Η Lιn Qiu Yun είχε εξαφανιστεί στις 17.10.2020 από την περιοχή του Μεταξουργείου. Το ”Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της και στις 24.10.2020 προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο. “Το Χαμόγελο του Παιδιού” εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Lin Qiu Yun και θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 38χρονη είχε εξαφανιστεί στις 17 Οκτωβρίου 2020 από την περιοχή της Ομόνοιας, όπου διέμενε.

Η σορός της άτυχης γυναίκας τελικά, εντοπίστηκε μέσα στη βαλίτσα τυχαία από περαστικό κυνηγό την περασμένη Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν έφερε άλλες κακώσεις και θεωρείται πιο πιθανός ο θάνατος από ασφυξία.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης