Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε χτες το βράδυ έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης, στο σημείο στο οποίο πριν από 3 χρόνια δύο φοιτητές έχασαν τη ζωή τους σε ένα περιστατικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, με το ένα εξ αυτών, όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το Flashnews.gr, να έρχεται με αρκετά μεγάλη ταχύτητα στη ροή της λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου προς Κουνουπιδιανά, ενώ το άλλο έστριβε αριστερά, από το αντίθετο ρεύμα, για να εισέλθει στο πάρκινγκ ενός μίνι μάρκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από θαύμα στην κυριολεξία δεν θρηνήσαμε θύματα, διότι προφανώς όλοι οι επιβαίνοντες φορούσαν ζώνη ασφαλείας και οι μόνες συνέπειες ήταν μώλωπες και ράμματα για τον οδηγό και τη συνοδηγό του ενός οχήματος.

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το Flashnews.gr από κάμερα ασφαλείας, στο οποίο φαίνεται δεξιά στην οθόνη η σφοδρή σύγκρουση των δύο ΙΧ:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Βλέποντας πλέον αυτό το νέο τροχαίο, στο ίδιο σημείο έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης και αφού από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, τίθεται πλέον και πάλι το ζήτημα πότε θα κατασκευαστεί ο κυκλικός κόμβος στο σημείο, ο οποίος θα λύσει, μια και καλή, το πρόβλημα.

 

Οι φωτεινοί σηματοδότες και φυσικά το πεζοδρόμιο που κατασκευάστηκε πέρυσι αποτέλεσαν σημαντικές «ενέσεις», ωστόσο όχι τη «θεραπεία» ενός προβλήματος που, δυστυχώς μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες και στο μέλλον.

Πηγή: flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης