Την επικύρωση των συμβάσεων για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων από το ελληνικό Κοινοβούλιο χαιρετίζει με ανακοίνωσή της η Fraport Greece, τονίζοντας πως πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος Alexander Zinell δήλωσε: «Δέσμευσή μας είναι να καταστεί αυτό το έργο επωφελές, τόσο για την Ελλάδα και τους πολίτες της, τη βιομηχανία του τουρισμού και την οικονομία όσο και για τους τουρίστες από όλον τον κόσμο και όσους χρησιμοποιούν τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια γενικότερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η επιτυχής επικύρωση στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στην παγκόσμια αγορά: Η Ελλάδα κοιτάει μπροστά, δημιουργώντας ένα νέο δυναμικό περιβάλλον για επενδύσεις στη χώρα. Μπορούν, πλέον, να προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς στη φάση υλοποίησης του έργου. Η Fraport Greece έχει ήδη ξεκινήσει προπαρασκευαστικές εργασίες στον σχεδιασμό των 14 περιφερειακών αεροδρομίων. Όλοι μαζί εργαζόμαστε με στόχο την ολοκλήρωση του έργου» πρόσθεσε.

«Η παρουσία μας στην Ελλάδα θα δράσει ως καταλύτης για την ανάπτυξη ενός σημαντικού για τη χώρα κλάδου, όπως ο τουρισμός. Σε αρκετές περιπτώσεις, πολλά αεροδρόμια παγκοσμίως, έχουν λειτουργήσει ως κινητήρες των τοπικών οικονομιών. Αυτός είναι ο στόχος μας και για τα ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια, καθώς αναμένονται θετικές συνέπειες σε τομείς όπως οι υπηρεσίες φιλοξενίας, οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες, το εμπόριο, οι κατασκευές κι άλλες υπηρεσίες. Η θετική ανταπόκριση που λαμβάνουμε από επικεφαλής επιχειρήσεων κι άλλους εμπλεκόμενους φορείς αποδεικνύει ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση» κατέληξε ο κ. Zinell.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης