Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) δηλώνει αλληλέγγυα στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και των σωματείων τους, οι οποίοι το Σάββατο, στις 11.00 π.μ., πραγματοποιούν μαζικό συλλαλητήριο και πορεία στο Σύνταγμα. Σύμφωνα με τη συνομοσπονδία, ο αγώνας τους είναι εμβληματικός, καθώς στοχεύει στη διασφάλιση της λειτουργίας της επιχείρησης, των θέσεων εργασίας και της ίδιας τους της ζωής. 

«Για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ, απαιτούνται πολιτική βούληση, πατριωτισμός, όραμα, ικανή διοίκηση, με ενθουσιασμό και όρεξη για το εγχείρημα, σκληρή δουλειά και συντονισμός από πολλούς ενδιαφερόμενους φορείς. Με τέτοιες – εθνικής σημασίας – επενδύσεις, θα ανακάμψει η οικονομία της χώρας και θα ξεπεραστεί η οικονομική κρίση που μαστίζει την κοινωνία μας, και όχι με την απαξίωση της ΛΑΡΚΟ» υποστηρίζει η ΓΣΕΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καλούμε την κυβέρνηση, αν όντως εννοεί όσα διακηρύσσει για την ανάπτυξη, να δώσει λύσεις εδώ και τώρα στα χρόνια προβλήματα της επιχείρησης και να διασφαλίσει την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία της επιχείρησης, με αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων της» καταλήγει η συνομοσπονδία στην ανακοίνωσή της. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης