Στη δικαιοσύνη προσέφυγαν οι γονείς 12χρονου μαθητή για την επίθεση ρατσιστικού χαρακτήρα όπως καταγγέλλουν, που δέχθηκε ο γιος τους από τον πατέρα συμμαθητή του με αποτέλεσμα να υποστεί θλάση στον αυχένα και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πατέρας επέλεξε να λύσει με τη βία σε βάρος του 12χρονου τις όποιες διαφορές είχαν τα δύο παιδιά, μπροστά στα μάτια δεκάδων άλλων παιδιών, σε πλατεία του Περιστερίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βίντεο που μετέδωσε το OPEN TV, το παιδί που δέχεται τη βία βρίσκεται ξαπλωμένο στο έδαφος και παραπονιέται ότι ο συμμαθητής «τον βαράει» ενώ ο καταγγελόμενος πατέρας, όρθιος από πάνω του, του φωνάζει: «Σε βαράει ρε; Είσαι σίγουρος; Έχεις μάρτυρα εδώ ότι σε βάρεσε ο … ; Σήκω πάνω ρε». 

Οι γονείς του μαθητή της ΣΤ’ Δημοτικού που έχουν έρθει από την Αλβανία και ζουν στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια, ζητούν την τιμωρία του πατέρα, ενώ το παιδί τους που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα λέει μπροστά στην κάμερα: «Με βρίζει για τη χώρα μου και ο μπαμπάς του μία φορά μου φώναξε επειδή είχαμε ξανά τσακωθεί και αυτή τη φορά με έπιασε απ’ τα μαλλιά».

Στο κολάρο που φοράει ο μαθητής έχει γράψει τα λόγια που ισχυρίζεται ότι του είπε ο πατέρας του συμμαθητή του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης