Ένας από τους πιο γνωστούς τράπερ συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.  Τον νεαρό, μόλις 22 ετών, εντόπισαν την Τρίτη σε τυχαίο έλεγχο αστυνομικοί της ομάδας Ζήτα στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Σταμάτησαν το αυτοκίνητο του στην περιοχή των Γιαννιτσών και του ζήτησαν τα στοιχεία του, αλλά και τα απαραίτητα έγγραφα του οχήματος. Ο νεαρός καλλιτέχνης, που θεωρείται ένα ανερχόμενο όνομα στο χώρο της τραπ μουσικής, ήταν πολύ συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς, παρά το σκληρό προφίλ που θέλει να βγάζει προς τα έξω με τα τραγούδια του και έδωσε, ό,τι του ζητήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί όμως έκαναν έρευνα και στο όχημα του νεαρού και εντόπισαν μικροποσότητα χασίς. Τότε ο, κατά τα άλλα «σκληρός» τράπερ, κατέβασε το κεφάλι και παραδέχτηκε, ότι τα ναρκωτικά «ήταν δικά του και ότι τα είχε για προσωπική του χρήση». Άλλωστε και στα τραγούδια, τα οποία έχουν χιλιάδες θεάσεις στο διαδίκτυο, περιγράφει μια καθημερινότητα όπου τα ναρκωτικά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι. Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον 22χρονο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για τα περαιτέρω. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης