Ανοίγει ξανά ο φάκελος του θανάτου του δασκάλου Νίκου Μέντζου στο Αγρίνιο ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του και οι Αρχές μίλαγαν αρχικά για αυτοκτονία. Όλα όμως άλλαξαν.
Πρόκειται γα δολοφονία λέει ο εισαγγελέας.
Γνώριζε τους δολοφόνους του ο δάσκαλος

Ο θάνατος του δασκάλου ήταν ένας άλυτος γρίφος. Πέρασαν έξι χρόνια για να ασκηθούν ποινικές διώξεις. Ο εισαγγελέας κατέληξε: δύο γυναίκες και ένας άνδρας τον σκότωσαν και τον έκαψαν μέσα στο αυτοκίνητό του τον Απρίλιο του 201. Η μια γυναίκα μάλιστα είναι το πιο στενό του συγγενικό πρόσωπο.
Οι μαρτυρίες ήταν εκείνες που την έκαψαν.

«Είδα τον δάσκαλο με το κινητό και φώναζε τι θα μου κάνετε, δεν δέχομαι εγώ εκβιασμούς, ούτε σας φοβάμαι! Δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα, ήταν ταραγμένος», αποκαλύπτει μάρτυρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες ημέρες αργότερα ο 46χρονος Νίκος Μέντζος βρίσκεται απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του. Αρχικά οι Αρχές αποδίδουν τον θάνατό του σε αυτοχειρία. Γρήγορα όμως οι έρευνες παίρνουν άλλη τροπή καθώς ο δάσκαλος εντοπίζεται μέσα στο καμένο αυτοκίνητο δεμένος με σύρματα.

Η οικογένεια του προσλαμβάνει ειδικούς για να ερευνήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Οι υποψίες στρέφονται στα πιο κοντινά του πρόσωπα και κυρίως σε δυο γυναίκες. Τα στόματα το ένα μετά το άλλο στο Αγρίνιο ανοίγουν και καταθέτουν περιστατικά βίας εναντίον του δασκάλου.

Ο εισαγγελέας Αγρίνιου έχει ασκήσει και στα τρία άτομα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η αποκάλυψη της ταυτότητας της δεύτερης γυναίκας που κατηγορείται για το φόνο του Νίκου Μέτζου προκάλεσε σοκ στους γονείς και τα αδέρφια του. Αυτό που ερευνούν οι αρχές αν τα τρία άτομα είχαν σχεδιάσει το άγριο έγκλημα από κοινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το στενό συγγενικό πρόσωπο του δασκάλου απολογήθηκε στον ανακριτή πριν από λίγες ημέρες. Περιμένει τώρα το βούλευμα αν θα παραπεμφθεί σε δίκη. Σε επικοινωνία με την οικογένεια του δασκάλου μας είπαν ότι θα δικαιωθούν μόνο όταν οι δολοφόνοι τιμωρηθούν όπως τους αξίζει.
Πηγή: Star

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης