Συγκλονίζει ο τρόπος που περιέγραψε ο 33χρονος πιλότος τι συνέβη το βράδυ της δολοφονίας στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. «Είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ μας με αφορμή το παιδί.  Έπαιζα μαζί του όταν κάποια στιγμή πήγε να πέσει και το άρπαξα. Το παιδί τρόμαξε και έβαλε τα κλάματα. Η Καρολάιν μου έβαλε τις φωνές. Πήρε το παιδί και το πήγε στη σοφίτα. Ήταν εκνευρισμένη και πέταξε το παιδί στην κούνια, χωρίς όμως να θέλει να του κάνει κακό. Η κόρη μου έβαλε τα κλάματα και εγώ την πήρα αγκαλιά για να την πάω στο ισόγειο, να την ηρεμήσω και να κοιμηθεί. Όταν επέστρεψα στη σοφίτα η γυναίκα μου ήταν ξαπλωμένη πάνω στο κρεβάτι. Ανέβηκα πάνω της για να την ηρεμήσω και τότε εκείνη έκανε κίνηση να με βγάλει από πάνω της. Έπεσα με το βάρος μου επάνω της και τότε έγινε το κακό. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν ήθελα να σας πω ψέματα αλλά δεν ήθελα να πάω φυλακή. Το μόνο που ήθελα ήταν να μείνω με το παιδί μου».

Η ομολογία του 33χρονου αλλά και τα αποτελέσματα από τα εργαστηριακά αποτελέσματα που έφτασαν πριν από λίγες μέρες στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών ήταν οι δυο βασικοί πυλώνες της δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος του πιλότου. Ωστόσο, το γεγονός ότι οι αρχές δεν έβρισκαν στοιχεία που να δείχνουν την παρουσία «ληστών» μέσα στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών έστρεψε το βλέμμα τους πιο επιστάμενα σε όσα έλεγε ο 33χρονος. «Υπήρχαν κάποια προβληματικά σημεία σε όσα μας έλεγε ο πιλότος αλλά δεν είχαμε τις ανάλογες αποδείξεις. Για παράδειγμα, η ώρα που έμεινε λιπόθυμος και τα όσα συνέβησαν εκείνο το χρονικό διάστημα ήταν ένα βολικό άλλοθι για το αφήγημα του» λέει αξιωματικός της Ασφάλειας που συμμετείχε στις έρευνες. Επίσης, οι αρχές ασφαλείας δεν έχουν ξεκάθαρη και ακριβή επιστημονική εικόνα για τον χρόνο που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα, ωστόσο η έρευνα των εγκληματολογικών εργαστηρίων συνεχίζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι να φτάσουν όμως στην εξιχνίαση της υπόθεσης είχαν συλλέξει υλικό από περίπου ογδόντα κάμερες ενώ το σπίτι, παρά την εξονυχιστική εξερεύνηση, ήταν τελείως «καθαρό» από γενετικό υλικό και αποτυπώματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης