Απάτη μαμούθ σε βάρος ηλικιωμένης με το… κόλπο του θανατηφόρου τροχαίου. To πρωί της Παρασκευής ένας άγνωστος προσποιήθηκε τον αστυνομικό λέγοντας στην 77χρονη ότι ο γιος της ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο. «Για να γλιτώσει και να μην πάει φυλακή θα μας δώσεις 80 χιλιάδες ευρώ» φέρεται να της είπε στο τηλέφωνο ο «μαϊμού – αστυνομικός».

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ηλικιωμένη η οποία διαμένει στη Γλυφάδα έβαλε σε μια… σακούλα 15 χιλιάδες ευρώ και τα παρέδωσε σε έναν άγνωστο στην… είσοδο της πολυκατοικίας της. Λίγο αργότερα, ο άγνωστος επικοινώνησε και πάλι με την ηλικιωμένη και της ζήτησε επιπλέον χρήματα. «Θα φέρεις τα χρήματα στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στην Ακαδημία Πλάτωνος» ήταν η οδηγία των «αετονύχηδων». Η 77χρονη ξεκίνησε από την Γλυφάδα και συναντήθηκε με έναν άγνωστο έξω από τον Ιερό Ναό όπου του παρέδωσε και πάλι σε σακούλα 10 χιλιάδες ευρώ. Στη συνέχεια, όταν κατάλαβε το μέγεθος της απάτης σε βάρος της, ειδοποίησε την αστυνομία αλλά και τον γιο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας προσπαθούν μέσα από την περιγραφή της 77χρονης να έχουν τα χαρακτηριστικά του δράστη ενώ αναζητούν και τυχόν βίντεο από κάμερες ασφαλείας οι οποίες να έχουν καταγράψει τους «αετονύχηδες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης