Μεγάλες καταστροφές υπέστη το γήπεδο της «Αθλητικής Εξόρμησης Κατσαμπά» στην περιοχή του Καρτερού στο Ηράκλειο, από τη σφοδρή κακοκαιρία. Τα νερά από τις έντονες βροχοπτώσεις, σε συνδυασμό με τη φουρτουνιασμένη θάλασσα που έφτασε να γίνεται ένα με το γήπεδο, μετέτρεψαν σε λιμνοθάλασσα, όχι μόνο το γήπεδο, και ένα μεγάλο μέρος της περιοχής που αυτό βρίσκεται.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Α.Ε. Κατσαμπά, Γιάννης Μαστορίδης, δεν είναι η πρώτη φορά που το γήπεδο εν μέσω κακοκαιρίας «βουλιάζει» στο νερό. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε, «είναι η πρώτη φορά που οι καταστροφές έχουν τόσο μεγάλη έκταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νερό σε αρκετά σημεία φτάνει το ένα μέτρο, ενώ τόσο τα γραφεία όσο και τα αποδυτήρια, έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες καταστροφές. «Η θάλασσα έγινε ένα με το γήπεδο» σημείωσε ο κ. Μαστορίδης, που διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος τι πρόκειται να γίνει με τις ομάδες που προπονούνται στο συγκεκριμένο γήπεδο και κυρίως τι θα μπορέσει να γίνει με τα δεκάδες μικρά παιδιά από την Ακαδημία της Α.Ε Κατσαμπά, που προπονούνται καθημερινά στο συγκεκριμένο χώρο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης