Στις πρώτες της δηλώσεις προέβη η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη έπειτα από τις καταγγελίες παρενόχλησης ηθοποιών στον χώρο του θεάτρου.

Σε ιδιόχειρη επιστολή της που παρουσίασε ο ΑΝΤ1, ανέφερε χαρακτηριστικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σέβομαι τη σοβαρότητα του θέματος. Αυτή τη στιγμή οφείλουν να μιλούν αποκλειστικά και μόνο οι εμπλεκόμενοι και οι δικηγόροι τους. Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός και να δικαιολογείται σε καμία κοινωνία».

«Δηλώνω τον απεριόριστο θαυμασμό, την εκτίμηση και τη συμπαράστασή μου στα θύματα που στην ουσία είναι οι ήρωες μιας επιβεβλημένης κάθαρσης. Ο χώρος του θεάτρου είναι ο καθρέφτης της ζωής μας και η ζωή είναι ΙΕΡΗ» καταλήγει η κα. Δανδουλάκη.

Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη το βράδυ, οι Λένα Δροσάκη, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη ζητώντας τη διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά το παρελθόν η Κάτια Δανδουλάκη είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και, μετά από κάποιο διάστημα, η συνεργασία τους διακόπηκε ξαφνικά. Το γιατί προκύπτει από την καταγγελία της Λένας Δροσάκη, η οποία αναφέρεται στα όσα συνέβησαν το 2019 στο θέατρο της κας. Δανδουλάκη.

«Κάποια στιγμή όλη αυτή η απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά έφθασε στο αποκορύφωμά της, όταν μια μέρα επιτέθηκε λεκτικά και χωρίς κανένα λόγο με απίστευτη ένταση σε εμένα και στον συνάδελφό μου Λευτέρη Ζαμπετάκη, προφανώς θεωρώντας ότι έχουμε μεταξύ μας κάποια ερωτική σχέση, πράγμα που δεν ίσχυε. Η πρόβα διεκόπη και η Κάτια Δανδουλάκη ανακοίνωσε στον Πέτρο Φιλιππίδη ότι δεν θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης