Βίντεο: Νίκος Χριστοφάκης

«Δικαιοσύνη» για τον θάνατο του εγγονού της ζητά η γιαγιά του Ζακ Κωστόπουλου, Κωνσταντίνα Πέτσα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου διεξάγεται η δίκη με παρόντες, τους πέντε από τους έξι κατηγορουμένους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυρία Πέτσα συνέχισε λέγοντας ότι ο «Ζαχαρίας δεν ήταν κλέφτης. Ήταν το πρώτο μου εγγόνι και το ξέρω πάρα πολύ καλά». Στην ερώτηση τι παιδί ήταν ο Ζαχαρίας, η γιαγιά του αποκρίθηκε πως «ήταν το καλύτερο. Δεν πείραζε ούτε μυρμήγκι». 

Για το τι συνέβη εκείνη την ημέρα, η κυρία Πέτσα είπε: «Ήταν στημένη η υπόθεση για να τον τελειώσουν, από αυτούς που δεν θέλανε αυτούς τους ανθρώπους». «Είκοσι πέντε λεπτά τον κλωτσοπατάγανε. Η Αστυνομία πού ήταν; Και ύστερα γιατί τον αφήσαν να καθαρίζει, να σφουγγαρίζει και η Αστυνομία να βάλει κορδέλες, όπως σε κάθε ατύχημα και να πάρει στοιχεία, να τα εξετάσει. Τι καθάρισε, σφουγγάρισε και όλα καμωμένα. Πού τον πήγαν νεκρό με το ασθενοφόρο – ούτε οξυγόνο ούτε σειρήνες ούτε τίποτα».

Για τους έξι κατηγορούμενους, η κυρία Πέτσα ανέφερε: «Ο καθένας να πάρει αυτό που του αναλογεί. Να πούνε την αλήθεια. Το βίντεο υπάρχει και το έχει δει όλος ο κόσμος. Και από εκεί ας κρίνουν εάν είναι κάποιος αθώος ή ένοχος – και οι μεν και οι δεν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτώμενη για το τι θα ήθελε εκείνη από το δικαστήριο, δήλωσε: «Δικαίωση. Να δικαστούν, Η ψυχή του να βρει γαλήνη».

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης