Πάσχα στο σπίτι μας προβλέπεται ότι θα κάνουμε, καθώς τα μέτρα που πάρθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση για να μειωθεί η επέκταση του κορωνοϊού, δεν αναμένεται να χαλαρώσουν πριν από το Πάσχα. Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, είπε μεταξύ άλλων ότι: «Η καραντίνα σίγουρα θα ισχύει μέχρι τότε (εννοεί το Πάσχα)… καλό είναι να το λέμε από τώρα», προσθέτοντας ότι «θα υπάρξουν αστυνομικά μέτρα για να αποφευχθεί η μετάβαση πολιτών στα χωριά τους».

Ακόμη είπε ότι «δεν πρόκειται να υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος. Η καραντίνα σίγουρα θα ισχύσει μέχρι τότε καλό είναι να το λέμε από τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσθεσε ακόμη ότι αύριο Δευτέρα, θα εκδώσει εγκύκλιο προς κτηνοτρόφους και σφαγείς να λάβουν υπόψη τους ότι φέτος δεν θα γίνει η καθιερωμένη κατανάλωση αμνοεριφίων την περίοδο του Πάσχα.

Εξήγησε πως ενώ η χώρα τα έχει πάει καλά στην διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού θα ήταν «πολύ μεγάλο λάθος» να μεταδοθεί στην επαρχία από την Αθήνα που έχει τα πιο πολλά κρούσματα. Κάλεσε τους πάντες να κάνουν υπομονή ένα μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης