Γενικό κρατικό Νίκαιας: Έσπασαν στο ξύλο γιατρό που νοσήλευε μαχαιρωμένο οπαδό του Ολυμπιακού

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019, 19:07
Γενικό κρατικό Νίκαιας: Έσπασαν στο ξύλο γιατρό που νοσήλευε μαχαιρωμένο οπαδό του Ολυμπιακού

Επίθεση από οπαδούς του Παναθηναϊκού δέχτηκε το βράδυ της Τρίτης οπαδός του Ολυμπιακού στα Πετράλωνα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, φέροντας τραύμα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ομάδα οπαδών, που σύμφωνα με την εκτίμηση της αστυνομίας ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού, ξυλοκόπησε τον συγκεκριμένο οπαδό, μαχαιρώνοντάς τον παράλληλα και στον μηρό.

Ο οργανωμένος οπαδός των «ερυθρολεύκων» μπήκε σε ένα καφενείο για να αποφύγει τους δράστες, ωστόσο το επεισόδιο συνεχίστηκε και εκεί, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στο κατάστημα. 

Το περιστατικό πάντως έληξε πριν προλάβει να επέμβει η αστυνομία. 

Video του SDNA από περίοικους της περιοχής που κατέγραψαν την επίθεση:

 

Ο οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού κατόπιν μεταφέρθηκε στο γενικό κρατικό της Νίκαιας, όπου εκεί 10 φίλοι του ξυλοκόπησαν έναν γιατρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή ο ένας από τους φίλους του οργανωμένου οπαδού των Πειραιωτών θεώρησε ότι ο γιατρός είπε κάτι προσβλητικό για τον ασθενή, βγήκε έξω και ειδοποίησε την παρέα τους, που περίμενε έξω από το νοσοκομείο.

Λίγη ώρα αργότερα, εισέβαλαν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου δύο ομάδες, από διαφορετικά σημεία, αναζητώντας τον ειδικευόμενο γιατρό.

Τελικά τον εντόπισαν και τον ξυλοκόπησαν, ενώ τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη φύλαξη του Νοσοκομείου ήταν τρία άτομα, που στάθηκε αδύνατον να σταματήσουν τους δράστες.

Μάλιστα ανακοίνωση για τον ξυλοδαρμό του ιατρού εξέδωσε η ΠΟ.Ε.ΔΗΝ., στην οποία αναφέρει:

«Χθες τα μεσάνυχτα 2μμ στην εφημερία του Νοσοκομείου Νίκαιας προσήλθε ασθενής τραυματισμένος από μαχαίρι. Επειδή οι γιατροί εξυπηρετούσαν άλλα περιστατικά εκνευρισμένος ειδοποίησε άλλα άτομα για να κάνουν φασαρία.

Προσήλθαν περί τα 10 άτομα στην εφημερία του Νοσοκομείου και το έκαναν γυαλιά καρφιά. Έκαναν κυριολεκτικά μαύρο στο ξύλο ειδικευόμενο χειρουργό γιατρό. Τον χτυπούσαν με το κράνος, με μπουνιές, κλωτσιές κλπ. Σώθηκε επειδή έγκαιρα προσήλθε η αστυνομία.

Του έσπασαν δόντια, τη μύτη και φέρει πολλαπλά τραύματα. Κλήθηκε και προσήλθε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας κος Γεωργόπουλος. ΟΜΕΡΤΑ.

Καμία ανακοίνωση από την Διοίκηση και το εκλεκτό του Αν.Υπουργού Υγείας. Το ίδιο είχε κάνει και στο Νοσοκομείο Ερυθρός όταν μαχαίρωσαν νοσηλεύτρια.

Που είναι ο Διοικητής και ο Πολάκης; Κινδυνεύει η ζωή μας και για το μόνο που νοιάζονται είναι το πολιτικό κόστος!!! Ο μαχαιρωμένος ασθενής νοσηλεύεται στην θωρακοχειρουργική κλινική και ο γιατρός για ευνόητους λόγους μετά από την περιποίηση των τραυμάτων του έφυγε από το Νοσοκομείο. Που είναι ο κος Γεωργόπουλος;».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019, 19:30