Σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση απαγωγής και σεξουαλικής κακοποίησης μιας 20χρονης στη Δάφνη.

Το θύμα ήταν δεμένο χειροπόδαρα με ιμάντες και φορούσε μαύρη μάσκα στο πρόσωπο​

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός 52χρονου, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει τις πράξεις του, υποστηρίζοντας όμως ότι τα πάντα έγιναν με τη συναίνεση της νεαρής. Πρόκειται για έναν υπέρβαρο άνδρα, με σοβαρά προβλήματα όρασης (95% τύφλωση).

Η 20χρονη φοιτήτρια είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στου Ζωγράφου, με τους γονείς της να αδυνατούν να την εντοπίσουν και να δηλώνουν την εξαφάνισή της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. 

Στο εσωτερικό του υπόγειου διαμερίσματος εντοπίστηκε η 20χρονη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σπίτι βρίσκεται στην περιοχή της Δάφνης

Το μεσημέρι της Πέμπτης οι έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στο υπόγειο διαμέρισμα επί της οδού Όθωνος στη Δάφνη. 

Το υπόγειο στη Δάφνη

Όταν χτύπησαν την πόρτα, εμφανίστηκε ο 52χρονος. Μέσα από το σπίτι ακουγόταν δυνατή μουσική. Στο αίτημα των αστυνομικών να εισέλθουν στο διαμέρισμα για μια σύντομη έρευνα, ο δράστης αρνήθηκε και έκλεισε την πόρτα. Η συμπεριφορά του κρίθηκε ύποπτη. Όταν, ύστερα από λίγο, ακούστηκαν γυναικείες στριγκλιές, οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα με βαριοπούλες και βρέθηκαν μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα.

Εικόνες από το υπόγειο στη Δάφνη:

Η πόρτα του διαμερίσματος

Το θύμα ήταν δεμένο χειροπόδαρα με ιμάντες και είχε μαύρη μάσκα στο πρόσωπο. Φορούσε ελάχιστα ρούχα. Το σώμα της κοπέλας έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης (αίματα στο κεφάλι). Η νεαρή βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο για τη μεταφορά της στο Τζάνειο νοσοκομείο στον Πειραιά.

Κρυφές κάμερες

Σύμφωνα με την αστυνομία, η νεαρή είχε πέσει θύμα απαγωγής το απόγευμα της Τετάρτης από τον 52χρονο, ο οποίος την κακοποίησε σεξουαλικά, καταγράφοντας με κάμερα τις πράξεις του.

Η 20χρονη εργαζόταν εθελοντικά στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Δάφνης – Υμηττού και είχε αναλάβει την περιποίηση πέντε ατόμων με αναπηρία. Μεταξύ αυτών και του 52χρονου. Εντός της κατοικίας βρέθηκαν πολλές κρυφές κάμερες (ακόμα και σε γυαλιά). Αστυνομικοί προχώρησαν σε κατάσχεση διαφόρων αντικειμένων (συμπεριλαμβανομένων και σκληρών δίσκων), τα οποία και θα χρησιμοποιηθούν στη δικογραφία.

Ο δράστης, πρώην εργαζόμενος σε εταιρεία τεχνολογικών ειδών και υπολογιστών, είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπές. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 4-5-2017 στη Δάφνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δάφνης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 52χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή, βιασμό και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δάφνης ύστερα από επισταμένες έρευνες για την ανεύρεση 20χρονης ημεδαπής, η εξαφάνιση της οποίας είχε καταγγελθεί πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας, εντόπισαν υπόγειο διαμέρισμα στη Δάφνη, στο οποίο διέμενε ο δράστης, και διενήργησαν έρευνα.

Εντός του διαμερίσματος ανευρέθη η 20χρονη, την οποία από το απόγευμα της προηγουμένης, κατακρατούσε παράνομα και κακοποιούσε.

Επισημαίνεται ότι κατά το παρελθόν ο δράστης είχε κατηγορηθεί για κλοπές, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η ανακοίνωση του Δήμου Δάφνης-Υμηττού:

Ο Δήμος Δάφνης Υμηττού καταδικάζει το αποτρόπαιο συμβάν που έλαβε χώρα στην περιφέρειά του ανάμεσα σε δημότη και σε νεαρή φοιτήτρια, το οποίο έγινε γνωστό την Πέμπτη 4-5-2017.

Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στη νεαρή κοπέλα και τους οικείους της.

Προς αποφυγή παραπληροφόρησης και προς ενημέρωση της κοινωνίας, θέτουμε σε γνώση των μέσων μαζικής ενημέρωσης και όλων των πολιτών, ότι η νεαρή φοιτήτρια ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ Ή ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ που λειτουργούν μέσω ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Zougla Newsroom

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης