Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Ξάνθης, με την εν ψυχρώ δολοφονία του 45χρονου από τον 36χρονο στο χωριό Δροσερό. Οι Αρχές μάλιστα φοβούνται για πιθανή εκδίκηση των συγγενών του θύματος καθώς το κλίμα που επικρατεί στο χωριό είναι ιδιαίτερα τεταμένο.

Οι συγγενείς του 45χρονου Ρομά και κάτοικοι του συνοικισμού μετά την δολοφονία, πήγαν στην οικία του 36χρονου δράστη και προκάλεσαν φθορές πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα. Στο Tik Tok «ανέβηκαν» βίντεο από συγγενείς και φίλους του θύματος, οι οποίοι απειλούν με εκδίκηση τόσο τον δράστη όσο και την οικογένειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Κυριακής 19 Μαρτίου, ο 36χρονος, δράστης του στυγερού φονικού που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της ίδιας μέρας παραδόθηκε στις Αρχές Ξάνθης. Μάλιστα η στιγμή κατά την οποία ο 36χρονος προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να παραδοθεί, αμέσως μετά το φονικό, ανέβηκε σε βίντεο στο Tik Tok. Στο ίδιο βίντεο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα. «Αν προκαλέσετε ζημιά σε εμένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια να κάτσω μέσα, θα σας σκοτώσω όλους», λέει στα τουρκικά, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος του 46χρονου, στο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok.

 

Εμπρησμός σε μονοκατοικία συγγενή του δράστη στο Δροσερό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρανάλωμα του πυρός αργά το βράδυ της Δευτέρας έγινε μία μονοκατοικία συγγενή του 36χρονου δράστη στην Ξάνθη . Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πρόκειται για εμπρησμό που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα. Το σπίτι βρίσκεται στο χωριό Δροσερό ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους δράστες.

Η εν ψυχρώ δολοφονία, τα 6.000 ευρώ και η σύλληψη του 36χρονου δράστη τον Ιανουάριο 

Ο 36χρονός άνδρας, πυροβόλησε πέντε τουλάχιστον φορές εξ’ επαφής, τον 45χρονο συγχωριανό του, με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές, εντός της οικίας του τελευταίου σε καταυλισμό Ρομά, μπροστά στα μάτια της γυναίκας και των παιδιών του. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου και κατέληξε, καθώς είχε δεχθεί στο κεφάλι πέντε σφαίρες. 

Στο σπίτι του θύματος εισήλθαν συνολικά τέσσερα άτομα. Ο 36χρονος δράστης του φονικού που πυροβόλησε το θύμα, οι δύο γιοι του δράστη 17 και 18 ετών και ο γαμπρός του 17 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν καθώς ήταν παρόντες στη σκηνή του εγκλήματος.

To 45χρονο θύμαΟι πρώτες πληροφορίες από την μεριά του δράστη μιλάνε για έγκλημα τιμής, αφού ο 36χρονος δράστης φέρεται να είχε λογοδώσει το γιο του με την 15χρονη εγγονή του θύματος. Μάλιστα, ο δράστης είχε κλείσει «συμφωνία» και είχε καταβάλλει 6.000 ευρώ για την ανήλικη ως νύφη μετά από σχετικό «παζάρι» για την τιμή. Ωστόσο, το κορίτσι αποφάσισε να τραβήξει χωριστό δρόμο και να γυρίσει στην οικογένειά της χωρίς την συγκατάθεση του «άνδρα» της.

Ο δράστης θεώρησε ότι θίχτηκε η τιμή της οικογένειάς του κατ΄αυτόν τον τρόπο και πως το 45χρονο θύμα, αθέτησε τη συμφωνία που είχαν κάνει να παντρέψουν τα παιδιά τους. Ο 45χρονος φαίνεται να αρνήθηκε επίσης να επιστρέψει τα 6.000 ευρώ και ο 36χρονος το τελευταίο διάστημα απαιτούσε να του επιστραφεί το ποσό που είχε δώσει. 

Ο συγκεκριμένος δράστης μάλιστα έχει απασχολεί και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς τον Ιανουάριο συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από ευρεία επιχείρηση στο Δροσερό, καθώς στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος λίγες μέρες μετά. Θεωρούσε δε, πως το θύμα τον «κάρφωσε» στην αστυνομία για την υπόθεση αυτή γι’ αυτό και στο βίντεο που ανέβασε, μιλώντας για το θύμα, τον χαρακτήρισε «ρουφιάνο».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης