Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες-ντοκουμέντο των δραστών που πυροβόλησαν και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τους δύο άνδρες το απόγευμα της Κυριακής στη Βάρη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, στις φωτογραφίες ξεχωρίζουν τέσσερις άνδρες οι οποίοι βρίσκονται στην οδό Κεφαλληνίας. Με αργά βήματα κατευθύνονται προς την ταβέρνα όπου τρώνε αμέριμνα τα θύματα με τις οικογένειές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάση το υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία, ένας από τους τέσσερις δράστες περπατά λίγο πιο μπροστά από τους άλλους τρεις. Οι κινήσεις τους δείχνουν επαγγελματισμό, ενώ φαίνονται να αδιαφορούν για τις κάμερες που υπάρχουν στα καταστήματα της περιοχής. Όλοι τους φορούν στρατιωτικά παντελόνια, κοντά μαύρα μπουφάν και καπέλα.

Οι τέσσερις δράστες μπαίνουν στην ταβέρνα και πυροβολούν τους δύο καταζητούμενους της Ιντερπόλ. Με 24 σφαίρες εκτελούν τα δύο θύματα και στη συνέχεια βγαίνουν από την ταβέρνα και τρέχοντας κατευθύνονται προς το αυτοκίνητο διαφυγής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα οι Αρχές αναζητούν το κρησφύγετο των Μαυροβούνιων. Οι γυναίκες τους αποκάλυψαν πως άλλαζαν σπίτι κάθε εβδομάδα και επέλεγαν πάντα διαμέρισμα σε πολυκατοικίες. Από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια αναμένονται τα αποτελέσματα από τα κινητά τηλέφωνα των θυμάτων για να διαπιστωθεί με ποιους επικοινωνούσαν όσο βρίσκονταν στη χώρα μας.

Δείτε το βίντεο:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης