Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο απαγγέλθηκε σε βάρος του 45χρονου πάτερα της οικογένειας, στο διαμέρισμα της οποίας στον Κολωνό ξέσπασε φωτιά το βράδυ της Κυριακής, με αποτέλεσμα ο πεντάχρονος γιος του να ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του και να νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν».

Τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά μέσα στο σπίτι βρίσκονταν ο πατέρας και τα τρία του παιδιά, όλα αγόρια, ηλικίας 5, 7 και 12 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το ΑΤ Κολωνού, ενώ αναμένεται η έκθεση αυτοψίας από την Πυροσβεστική για τα αίτια της πυρκαγιάς. 

Ο πατέρας, ο οποίος απολογήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή απ’ όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ισχυρίστηκε στους πυροσβέστες ότι ξεκουραζόταν λόγω του ότι εργαζόταν όλη τη μέρα και βρέθηκε μαζί με τα άλλα δύο παιδιά έξω από την πολυκατοικία, χωρίς όμως να απομακρύνει και το μικρότερο μέλος της οικογένειας. Ωστόσο, πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης