Μεγάλη πυρκαγιά σημειώθηκε λίγο μετά τις 21.02 το βράδυ της Παρασκευής σε κατάστημα με υδραυλικά είδη που βρίσκεται σε ισόγειο επί της οδού Ιπποκράτους 4, στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στον χώρο σημειώνονται εκρήξεις καθώς υπάρχουν φιάλες ασετιλίνης ενώ απειλούνται και οι δύο υπερκείμενοι όροφοι.

Στο σημείο έχουν μεταβεί και επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 13 οχήματα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από τι προκλήθηκε η πυρκαγιά ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί να υπάρχουν και εγκλωβισμένοι μέσα στο κατάστημα που δεν έχουν ωστόσο επαληθευτεί μέχρι στιγμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί τόπου βρίσκεται και το κλιμακοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής, σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει απεγκλωβισμός των ενοίκων των πάνω ορόφων.

Σοβαρά τραυματίας ένας πυροσβέστης

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr,  ένας πυροσβέστης που επιχειρούσε στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του, με την κατάσταση του να θεωρείται  κρίσιμη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα μια ηλικιωμένη γυναίκα φέρεται να απεγκλωβίστηκε από το κτήριο και να μεταφέρεται εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Σωτηρία με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης