Σε δραματικούς τόνους, ο δήμαρχος της Πόλης των Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, απηύθυνε έκκληση προς τους συμπολίτες του να συμμορφωθούν αμέσως με τη σύσταση χρήσης προστατευτικής μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους στο δήμο Σερρών.

Τα τελευταία δεδομένα καταδεικνύουν πως η περιοχή οδεύει τάχιστα προς 3ψηφιο αριθμό κρουσμάτων και πως θα κηρυχθεί περιοχή υψηλής επιτήρησης στο Νο 3 ή ακόμη και σε 4ο βαθμό εάν συνεχιστεί να παρουσιάζεται η ίδια εικόνα τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πόλη και στα γύρω χωριά καταγράφονται ολοένα και περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού με τελευταία ανησυχητική περίπτωση τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών. «Το προηγούμενο 15ημερο ήταν καταστροφικό κάναμε σαν να μην υπάρχει γύρω μας ο κορωνοϊός με συνέπεια να κινδυνεύουν πλέον άνθρωποι που αγαπάμε λόγω ασυνειδητών ενεργειών», ανέφερε ο δήμαρχος Σερραίων, ο οποίος κάλεσε επειγόντως τον ΕΟΔΥ να αποστείλει κλιμάκιο στην πόλη του για τη διενέργεια ελέγχων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ξεκίνησαν άμεσα απολυμάνσεις σε όλους τους δημόσιους χώρους, (σχολεία δικαστήρια, αστυνομία, ιατρεία και κεντρικό οδικό δίκτυο).  

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Δημαρχεία η έκρηξη του αριθμού των κρουσμάτων συνδέεται άμεσα με δραστηριότητες σε μπαρ και καφέ όπου δεν τηρούνται τα μέτρα. Η δημαρχική αρχή επεσήμανε σε όλους τους τόνους ότι θα επιδείξει μηδενική ανοχή σε παράνομες ενέργειες από πλευράς καταστημάτων εστίασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τις δηλώσεις του Δημάρχου Σερραίων Αλ. Χρυσάφη:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης