Έναν σκληρό χαρακτήρα που ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο για τα πάντα, περιγράφουν όσοι γνώριζαν τον δράστη και αυτόχειρα που σκότωσε το παιδί του στη Μηλέα Ζαχάρως, το βράδυ της Δευτέρας 6 Ιουλίου.

Ο άνθρωπος που έφερε μαζί με τη σύζυγό του στη ζωή, έξι γιους και τρεις κόρες, έμελλε να σκοτώσει το στερνοπούλι του. Σε ηλικία 86 ετών φαινόταν να έχει διαύγεια πνεύματος, ενώ είχε και προφίλ στα social media, δείχνοντας σχετικά εξοικειωμένος με την μορφή αυτή της σύγχρονης τεχνολογίας, καμαρώνοντας μέσα από αυτή για τα παιδιά του, αλλά και την ενασχόλησή τους με την παράδοση στο χορό και το τραγούδι, που και ο ίδιος αγαπούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πίσω από όλα αυτά όμως, φαίνεται πως έκρυβε κάποιες εμμονές, που αποτυπώθηκαν και στο σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι του και που φανέρωνε πως είχε σχεδιάσει τα επόμενα βήματά του.

Φαινόταν πως είχε θέμα με τον μικρότερο γιο του -ο οποίος είχε έρθει τον τελευταίο μήνα από την Αθήνα-  και ζούσε στον επάνω όροφο του σπιτιού, με τις μεταξύ τους προστριβές να ήταν συχνές.

Ο γιος βρήκε δουλειά στη Ζαχάρω και φρόντιζε τον πατέρα του που είχε υποβληθεί πρόσφατα σε εγχείρηση. Μάλιστα, τον πήγαινε όταν χρειαζόταν στο νοσοκομείο Πύργου για τη μετεγχειρητική του πορεία, αναφέρει το ilialive.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι όμως, έβλεπε προβλήματα στη σχέση τους μέχρι που σήκωσε την καραμπίνα και τον πυροβόλησε από πολύ κοντινή απόσταση.

Ο γείτονας που άκουσε τους δύο πυροβολισμούς με διαφορά ενός λεπτού, αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά και πλησίασε στο σπίτι της οικογένειας.

Εκεί βρήκε τον γιο να ξεψυχά και τον πατέρα νεκρό. Κάλεσε άμεσα την Αστυνομία και ενημέρωσε τους γιους της οικογένειας για το τι είχε συμβεί…

Ένα από τα περιστατικά που περιέγραψαν άτομα από τον κύκλο της οικογένειας, ήταν πως πρόσφατα ο πατέρας είχε ζητήσει από το γιο να μην πηγαίνει στο καφενείο του χωριού, γιατί είχε τσακωθεί ο ίδιος με τον καφετζή.

Έναν «σκληρό δάσκαλο» περιέγραψαν και κάτοικοι της Ζαχάρως που υπήρξαν μαθητές του. 

Ο 86χρονος τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνος, καθώς η σύζυγός του είχε φύγει νωρίς από τη ζωή, πριν από περίπου 20 χρόνια.

Δείτε στο βίντεο τι λένε οι κάτοικοι της Μηλέας για το έγκλημα: 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης