Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε, το πρωί της Κυριακής, ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος εντοπίστηκε από άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, στη διασταύρωση Κορεστείων, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος ότι λειτουργούσε ως προπομπός, ελέγχοντας το δρομολόγιο και διευκολύνοντας έτσι την μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, από όχημα το οποίο ακολουθούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, παρά την προσπάθεια των αστυνομικών να ακινητοποιήσουν το δεύτερο όχημα, ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε στα σήματα τους και τράπηκε σε φυγή αναπτύσσοντας ταχύτητα, ενώ πέταξε στο έδαφος πέντε δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 4.647 γραμμαρίων .

Ύστερα από αναζητήσεις, το όχημα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε δασική περιοχή του νομού Γρεβενών, ενώ από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι οδηγός του οχήματος είναι ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται.

Κατασχέθηκαν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– 4.647 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία περισυλλέξαν οι αστυνομικοί,

– δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και

– ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης