Τον Θεό του δεν είχε ένας φύλακας των εγκαταστάσεων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο οποίος, μαζί με συνεργούς του, έκλεβε συστηματικά εξαρτήματα ηλεκτρογεννήτριας, ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, σωλήνες χαλκού, σχάρες υδρορροών, κάγκελα ακόμη και κουφώματα!

Ο 31χρονος, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ήταν φύλακας των εγκαταστάσεων που βρίσκονται στη θέση Ρέπε Τούρκου, ωστόσο από τον περασμένο Μάρτιο, μαζί με άγνωστους συνεργούς του αφαιρούσε τμηματικά τα συγκεκριμένα αντικείμενα η αξία των οποίων ξεπερνά τα 150.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνδρας συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη μετά από μήνυση που υπέβαλλε σε βάρος του δικηγόρος της Αρχιεπισκοπής για υπεξαίρεση ιδιαίτερης μεγάλης αξίας κατά συναυτουργία. Σε έρευνα στο διαμέρισμα που κατοικούσε εντός της Μονής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 42 τιμολόγια αγοράς και δελτία αποστολής σε εταιρεία ανακύκλωσης υλικών με τα δικά του στοιχεία, πολλά κινητά τηλέφωνα, και πέντε μαχαίρια.

Ο 31χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν μαζί με άλλους συνεργούς, για αφαίρεση πετρελαίου από δεξαμενή που βρισκόταν σε οικόπεδο στην Πεντέλη. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή για την κύρια ανάκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης