Ένα σοβαρό ατύχημα έγινε το πρωί της Τετάρτης στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου, με αποτέλεσμα ένα ΙΧ να ανατραπεί στο οδόστρωμα.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης (29/12), γύρω στις 08:30, ΙΧ με οδηγό μια ηλικιωμένη, κινούμενο από Σπερχειάδα προς Μακρακώμη, παραβίασε το STOP και εμβόλισε στο πίσω μέρος έτερο ΙΧΕ που κινούνταν στον κεντρικό δρόμο με κατεύθυνση προς Καρπενήσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποτέλεσμα ήταν το δεύτερο όχημα να εκτραπεί της πορείας του, φέρνοντας σβούρες και παρασέρνοντας τις προειδοποιητικές πινακίδες πριν καταλήξει να ανατραπεί εντός του οδοστρώματος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον οδηγό του δεύτερου αυτοκινήτου στο Κέντρο Υγείας για πρώτες βοήθειες, χωρίς ευτυχώς να εκφράζονται φόβοι για σοβαρό τραυματισμό.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Σπερχειάδας έσπευσαν για τη σήμανση του σημείου, καθώς και πυροσβέστες από την Π.Υ. Μακρακώμης για παροχή βοήθειας και πλύση του οδοστρώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, στη συγκεκριμένη διασταύρωση της εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου, στα φανάρια της Μακρακώμης, γίνονται πολύ συχνά τροχαία ατυχήματα. Μάλιστα, τα φανάρια παραμένουν παλλόμενα από προηγούμενο τροχαίο που έγινε στο ίδιο σημείο.

Πρόκειται για σημείο που έχει χαρακτηριστεί καρμανιόλα λόγω των πολλών τροχαίων, κάποια εκ των οποίων εξελίχθηκαν σε θανατηφόρα εξαιτίας των πολύ σοβαρών τραυματισμών των εμπλεκομένων.

Η δημοτική αρχή και η τοπική κοινωνία ζητεί εδώ και πολύ καιρό τη δημιουργία κυκλικού κόμβου. Πολύ πρόσφατα, μόλις πριν 10 ημέρες (19/12), μεθυσμένος οδηγός είχε ξηλώσει τα φανάρια, χωρίς ευτυχώς να εμπλακεί έτερο όχημα, άφησε ωστόσο το σημείο χωρίς ερυθρό σηματοδότη σε μια περίοδο που η κίνηση είναι πολύ αυξημένη.

Πηγή: lamiareport.gr

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης