Την τελευταία του πνοή άφησε από κορωνοϊό o γνωστός επιχειρηματίας και πατέρας τριών παιδιών Θοδωρής Αραμπατζής, παρόλο που ήταν διπλά εμβολιασμένος, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και στην κοινωνία των Σερρών.

Ο Θεόδωρος Αραμπατζής είχε διατελέσει πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Σερρών και του Αυτοκινητοδρομίου καθώς και πρόεδρος του Δ.Σ. στον Καποδιστριακό Δήμο Καπετάν Μητρούση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκλονισμένος για την απώλεια του Θεόδωρου Αραμπατζή είναι ο διεθνολόγος, βουλευτής Σερρών και γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. της Ν.Δ., Τάσος Χατζηβασιλείου, ο οποίος στην ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει τα εξής: «Είμαι συγκλονισμένος με την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μου φίλου Θόδωρου Αραμπατζή. “Έφυγε” άδικα ένας έντιμος “υπηρέτης” της Αυτοδιοίκησης, ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, ένας καλός οικογενειάρχης, ένας αγαπητός άνθρωπος. Θα μας λείψουν η ειλικρίνεια, το ήθος και η αγωνιστικότητά του. Εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Φίλε μου, καλό σου ταξίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης