Ευνοϊκές ήταν οι αποφάσεις Ειρηνοδικείων (προσωρινή διαταγή) για υποθέσεις δανειοληπτών που χρωστούσαν υπέρογκα ποσά σε τράπεζες και κατάφεραν να ρυθμίσουν τις δόσεις, υπαγόμενοι στο Νόμο Κατσέλη.

Πρώτη απόφαση (Οκτώβριος)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-του Ειρηνοδικείου Σαλαμίνας (προσωρινή διαταγή) Δανειολήπτης με συνολικές οφειλές 570.000 ευρώ υποχρεώθηκε σε μηνιαίες καταβολές μόνο 180,00 ευρώ συμμέτρως προς όλες τις Τράπεζες.

Δεύτερη απόφαση (Νοέμβριος)

-του Ειρηνοδικείου Αθηνών (προσωρινή διαταγή) Δανειολήπτης πρώην έμπορος στο χώρο της εστίασης, με συνολικές οφειλές 80.000 ευρώ από εμπορικά χρέη, υπήχθη στο Νόμο Κατσέλη και θα καταβάλλει μόνο 100 ευρώ τον μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δήλωση του δικηγόρου, Στέλιου Γιουλούντα, που ανέλαβε τις υποθέσεις: Πρόκειται αναμφισβήτητα για δύο εξαιρετικές αποφάσεις, καθώς και στις δύο περιπτώσεις υπήρχαν αρκετές πιθανότητες για μη υπαγωγή στο νόμο Κατσέλη. Παρόλα αυτά ο άρτιος χειρισμός και η εμπεριστατωμένη μελέτη σε κάθε υπόθεση, αποδεικνύουν ότι μεγάλο μέρος για τη θετική έκβαση των υποθέσεων αποτελεί η γνώση και η καλή μελέτη από την πλευρά του δικηγόρου που χειρίζεται την εκάστοτε υπόθεση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης