Παρόμοια παγιδευμένη επιστολή σαν αυτές που έφυγαν από την Ελλάδα και ταξίδεψαν στα γραφεία του ΔΝΤ και στον Β. Σόιμπλε φέρεται να ήταν αυτή η οποία έσκασε στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, πριν από λίγα εικοσιτετράωρα.

Σύμφωνα με το securnews.gr η χρήση αυτής της μεθόδου και υλικών, δικαιολογεί πλήρως τα αποτελέσματα τα οποία φαίνεται στις φωτογραφίες της επίθεσης στον κ. Παπαδήμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εν λόγω εκρηκτική ύλη έχει ως αποτέλεσμα μικρές υλικές ζημιές στο πολύ κοντινό περιβάλλον, μεγαλύτερη σωματική βλάβη (έγκαυμα στα χέρια και τα μάτια-κώφωση) στο άτομο που επιχειρεί να ανοίξει την παγιδευμένη επιστολή-πολύ μικρότερες σωματικές  και επιφανειακές βλάβες στα γύρω άτομα.

Φωτογραφία από τον εκρηκτικό μηχανισμό που έφυγε τον Μάρτιο από τα ΕΛΤΑ

Σημειώνεται πως όλα τα μέχρι σήμερα γνωστά εκρηκτικά σε οποιαδήποτε ποσότητα αλλά και τα παρελκόμενα που απαιτούνται για την παγίδευση επιστολών και δεμάτων) όπως παρουσιάζονται και στη φωτογραφία, αναγνωρίζονται από τα μηχανήματα αυτά και σημαίνονται με ξεχωριστό χρώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εικάζεται πως η παγιδευμένη επιστολή η οποία έφτασε στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού, μαρτυρά ότι δεν τηρήθηκαν οι διαδικασίες ασφαλείας που έχουν θεσπιστεί από τις αρχές.

Διαβάστε επίσης: Tρομοδέμα εστάλη τον Μάρτιο στην Ιταλία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης