Εξιχνιάστηκαν από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, δύο ληστείες και τέσσερις κλοπές, οι οποίες τελέστηκαν τον τελευταίο μήνα, σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο νεαρών ηλικίας 21 και 20 ετών και ενός ακόμα συνεργού τους που αναζητείται, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης ληστειών και κλοπών κατά συναυτουργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις έρευνες προέκυψε ότι οι τρεις δράστες, το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, είχαν διαπράξει από κοινού δύο ληστείες και τέσσερις κλοπές σε διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της ληστείας που σημειώθηκε στις 21 Ιανουαρίου, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, όπου οι δράστες ενεργώντας από κοινού, μπούκαραν σε οικία 84χρονης και με την απειλή βίας και όπλου, της αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και μία τηλεόραση.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, οι δράστες από την παράνομη δράση τους είχαν αποκομίσει το ποσό των 1.110 ευρώ, καθώς και κοσμήματα και άλλα αντικείμενα που η αξία τους ξεπερνά τις 3.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης