Μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Χανιά στέφθηκε με επιτυχία και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 13 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων είναι και ένας 66χρονος άνδρας γνωστός στα Χανιά.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της αστυνομίας, συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων ένας 21χρονος αλλοδαπός και 12 άτομα ελληνικής καταγωγής: μία 62χρονη και έντεκα άντρες ηλικίας 66, 47, 36, 65, 61, 62, 50, 32, 41, 23 και 44 ετών οι οποίοι εμπλέκονται σ’ αυτό το κύκλωμα κοκαΐνης.

Οι πληροφορίες της αστυνομίας αναφέρουν ότι περισσότερα από 380 γραμμάρια κοκαΐνης επρόκειτο να διοχετευτούν στην «αγορά» των Χανίων και να πουληθούν σε χρήστες.
Συγκεκριμένα, η επιχείρηση ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης από το σπίτι του 66χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* 115 γραμμάρια κοκαΐνης,
* μικροποσότητα κάνναβης,
* 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές,
* το χρηματικό ποσό των 1.550 ευρώ και

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
* 2 κινητά τηλέφωνα
Εν συνεχεία, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην πατρική οικία του γνωστού Κρητικού όπου βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 255 γραμμάρια κοκαΐνης ηλεκτρονική ζυγαριά και το χρηματικό ποσό των 19.000 ευρώ.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 66χρονος με τον 47χρονο και τον 41χρονο, διέθεταν και διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε χρήστες του νομού.

Όμως, οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων δε σταμάτησαν εκεί. Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των 47χρονου, 65χρονου, 61χρονου, 62χρονου, 44χρονου και 41χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

* 150 γραμμάρια ελαίου κάνναβης (χασισέλαιο),
* 50 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη,
* το χρηματικό ποσό 9.690 ευρώ,
* περίστροφο,
* πιστόλι
* φυσίγγια και

* 2 κυνηγετικά όπλα.

Επιπλέον κατασχέθηκαν τρία αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών. Οι έρευνες συνεχίζονται ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Πηγή: neakriti.gr

Διαβάστε επίσης: Γνωστοί Χανιώτες σε κύκλωμα κοκαΐνης – Μπαράζ συλλήψεων από την Αστυνομία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης