Ξεκίνησαν και πάλι κανονικά από τις 15.00 το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης τα δρομολόγια στο πορθμείο Ρίου- Αντιρρίου μετά από την απόφαση που έλαβαν οι εργαζόμενοι στη συγκεκριμένη γραμμή, σπάζοντας ουσιαστικά το «μπλόκο» που είχαν κάνει μέλη του ΠΑΜΕ που είχαν φθάσει στις προβλήτες προκειμένου να περιφρουρήσουν την 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει για Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Από την έναρξη της απεργίας στο πορθμείο του Ρίου οι ναυτεργάτες είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν σε στάσεις εργασίας για αυτές τις δύο ημέρες και όχι να προβούν σε διήμερη απεργία όπως και η Π.Ν.Ο.. Από τα ξημερώματα, όμως, τα φεριμπότ έδεσαν κάβους, καθώς μέλη του ΠΑΜΕ έσπευσαν στο Ρίο για να περιφρουρήσουν την απεργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, οι εργαζόμενοι απευθύνθηκαν στο υπολιμεναρχείο του Ρίου δηλώνοντας πως θέλουν να εργαστούν και τελικά το μεσημέρι ξεκίνησαν και πάλι τα δρομολόγια. Επιπλέον αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάσεις εργασίας όπως είχαν προαποφασίσει. Έτσι, επόμενη στάση εργασίας θα είναι απόψε 20.00-21.00.

Πηγή: patrastimes.gr

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης