Η ΕΣΗΕΑ προχώρησε και φέτος σε συμφωνία με τον ΟΑΣΑ (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών) και διαθέτει ετήσιες ηλεκτρονικές κάρτες απεριορίστων διαδρομών (Κ.Α.Δ.) για τα μέσα μαζικής μεταφοράς με έκπτωση 15%. Οι ετήσιες κάρτες ισχύουν για 12 μήνες από τον μήνα αγοράς.

Οι δημοσιογράφοι θα μπορούν να απευθυνθούν στο Λογιστήριο της ΕΣΗΕΑ για σχετικές πληροφορίες. Εναλλακτικά, μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικά στα email: dosis@esiea.gr ή logistirio@esiea.gr τα ακόλουθα στοιχεία α) Ονοματεπώνυμο, β) Αριθμός προσωποποιημένης κάρτας, γ) Αριθμός ΑΜΚΑ, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021, ώστε να γίνει καταγραφή των στοιχείων τους για να τους επιδοθεί η αντίστοιχη έκπτωση. Μετά την Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 δεν θα εκδίδονται ετήσιες κάρτες με την προβλεπόμενη έκπτωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι δημοσιογράφοι δεν έχουν προχωρήσει, μέχρι σήμερα, στην έκδοση προσωποποιημένης κάρτας μπορούν να εκδώσουν μία, μηδενικής αξίας, σε οποιοδήποτε εκδοτήριο του μετρό ή του τραμ. Αφού η ΕΣΗΕΑ ολοκληρώσει τη διαδικασία της μαζικής φόρτισης των καρτών των δικαιούχων της έκπτωσης, ο κάτοχος της κάρτας θα πρέπει να προσέλθει σε ένα οποιοδήποτε Αυτόματο Μηχάνημα Επαναφόρτισης Καρτών (ΑΜΕΚ,) σε οποιοδήποτε σταθμό του Μετρό ή του Τραμ νατοποθετήσει την κάρτα του στη θήκη, να επιλέξει ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ και να φορτίσει την κάρτα του με το κόμιστρο.

Οι δημοσιογράφοι δικαιούνται να προμηθευτούν ετήσια κάρτα και για τα άμεσα μέλη της οικογένειάς τους (σύζυγο και τέκνα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης