Ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης εντόπισαν το βράδυ της Κυριακής αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας σε σπίτι στην περιοχή του Νέου Φαλήρου.

Συνελήφθη ένας άνδρας, 48 ετών, για καλλιέργεια φυτών υδροπονικής κάνναβης, καθώς και για εγκατάσταση εντός της οικίας του εργαστηρίου καλλιέργειας χασίς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Τ.Α. Νίκαιας εντοπίσθηκε στο Νέο Φάληρο ο 48χρονος και το σπίτι του, όπου βρέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης καθώς και εξοπλισμός εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας.

Ειδικότερα, ο δράστης είχε εγκαταστήσει σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, χρησιμοποιώντας την υδροπονική μέθοδο. Το εργαστήριο ήταν πλήρως εξοπλισμένο και με τεχνητό φωτισμό για τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για την ωρίμανση των φυτών.

Κατασχέθηκαν:
• 381 φυτά κάνναβης διαφόρων μεγεθών
• εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης, αποτελούμενος από επτά συσκευές φωτισμού, πέντε λαμπτήρες πυράκτωσης, πέντε μετασχηματιστές, τρεις ανεμιστήρες, δύο σωλήνες αεραγωγού, μία αυτοσχέδια συσκευή ανακύκλωσης νερού και έξι σωλήνες νερού με 16 ψεκαστήρες
• εννέα φιαλίδια με ουσίες για την ανάπτυξη δενδρυλλίων κάνναβης
• μία ηλεκτρονική ζυγαριά
• μία συσκευή για την αεροστεγή σφράγιση νάιλον συσκευασιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης