Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.  

Πιο αναλυτικά, θα εκτελεστούν εργασίες καθαρισμού φρεατίων και ρείθρων στην κεντρική νησίδα της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης και εργασίες απομάκρυνσης μιας μεγάλης κατεστραμμένης πληροφοριακής πινακίδας δεξιά της οδού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εργασίες αφορούν στον καθαρισμό φρεατίων στο τμήμα της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης από τον κόμβο Κ11 (Κωνσταντινοπολίτικα) έως και μετά τον κόμβο Κ8 (Τριανδρίας) με κατεύθυνση προς δυτικά και στην απομάκρυνση μεγάλης κατεστραμμένης πληροφοριακής πινακίδας στη δεξιά πλευρά με κατεύθυνση προς δυτικά πριν από τον κόμβο Κ7 (Επταπύργιο).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 14 Ιανουαρίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 09.00.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να εφαρμοστούν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης