Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική οδό Θεσ/νίκης – Έδεσσας, στο ύψος της συμβολής της με την Εγνατία Οδό (κόμβος Ιωνίας).

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Ε.Ο.2 Θεσ/νίκης – Έδεσσας, έως τα όρια του Νομού Πέλλας – Τμήμα Κόμβος Δενδροποτάμου Θεσ/νίκης – Χαλκηδόνας έως τα όρια Νομού Πέλλας», που εκτελείται από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, από την 07.00΄ έως την 20.00΄ ώρα της Πέμπτης και της Παρασκευής θα πραγματοποιηθούν εργασίες στην Εθνική οδό Θεσ/νίκης – Έδεσσας, στο ύψος της συμβολής της με την Εγνατία Οδό (κόμβος Ιωνίας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Την Πέμπτη 04-08-2016:

Αρχικά θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην λωρίδα επιβράδυνσης και επιτάχυνσης του ρεύματος πορείας προς Χαλκηδόνα της Εθνικής οδού Θεσ/νίκης – Έδεσσας, νότια της συμβολής της με την Εγνατία Οδό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεπεία του ανωτέρω θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον κλάδο εξόδου της Εγνατίας Οδού (ρεύμα πορεία προς Χαλκιδική) προς την Εθνική οδό Θεσ/νίκης – Έδεσσας.

Επίσης θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην λωρίδα αναμονής που υφίσταται για την αριστερή στροφή από το ρεύμα πορείας προς Θεσ/νίκη της Εθνικής οδού Θεσ/νίκης – Έδεσσας προς το ρεύμα πορείας προς Χαλκιδική της Εγνατίας Οδού καθώς και στην απόληξη της νησίδας στο μέσο του οδοστρώματος.

Η κίνηση από Χαλκηδόνα προς Χαλκιδική θα πραγματοποιείται μέσω της παράπλευρης της Εγνατίας Οδού, η οποία τέμνει την Εθνική οδό Θεσ/νίκης – Έδεσσας στο ύψος του ισόπεδου σηματοδοτούμενου κόμβου νότια του καταστήματος ¨LIDL¨.

Εν συνεχεία θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων εναλλάξ στην αριστερή και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς Χαλκηδόνα της Εθνικής οδού Θεσ/νίκης – Έδεσσας,στο ύψος των κλάδων εισόδου – εξόδου της Εγνατίας Οδού (ρεύμα πορείας προς Χαλκιδική).

Συνεπεία του ανωτέρω θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην λωρίδα αναμονής που υφίσταται για την αριστερή στροφή από το ρεύμα πορείας προς Θεσ/νίκη της Εθνικής οδού Θεσ/νίκης – Έδεσσας προς το ρεύμα πορείας προς Χαλκιδική της Εγνατίας Οδού καθώς και στην απόληξη της νησίδας στο μέσο του οδοστρώματος.

Κατά τις εργασίες δεν θα πραγματοποιείται η κίνηση από Εγνατία Οδό (ρεύμα πορείας προς Χαλκιδική) έξοδος προς Εθνική οδό Θεσ/νίκης – Έδεσσας με κατεύθυνση προς Θεσ/νίκη.

Αντιθέτως η έξοδος από την Εγνατία Οδό (ρεύμα πορείας προς Χαλκιδική) στην Εθνική οδό Θεσ/νίκης – Έδεσσας με κατεύθυνση προς Χαλκηδόνα – Έδεσσα θα πραγματοποιείται κανονικά.

Επίσης κανονικά θα διεξάγεται η είσοδος στην Εγνατία Οδό (ρεύμα πορείας προς Χαλκιδική) από το ρεύμα πορείας προς Χαλκηδόνα της Εθνικής οδού.

ΠΗΓΗ: seleo.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης