Εργασίες καθαρισμού στις παραλίες Φρεαττύδα και Βοτσαλάκια από τον Δήμο Πειραιά

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019, 11:19
Εργασίες καθαρισμού στις παραλίες Φρεαττύδα και Βοτσαλάκια από τον Δήμο Πειραιά

Εργασίες καθαρισμού σε όλο το μήκος των παραλιών στη Φρεαττύδα και στα Βοτσαλάκια υλοποιεί ο Δήμος Πειραιά, για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των δύο παραλιών της πόλης. Σημειώνεται ότι οι χώροι είναι χαρακτηρισμένοι ως αρχαιολογικοί και αυτό σύμφωνα με τον Δήμο Πειραιά «αποτρέπει την όποια επιθυμία των κατοίκων και του δήμου για την υλοποίηση εκτεταμένων εργασιών, προκειμένου να αναβαθμιστούν σημαντικά οι δύο παραλίες».

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του επεσήμανε πως οι εργασίες που υλοποιεί ο Δήμος Πειραιά έχουν ως στόχο τη βελτίωση της λειτουργικότητας των δυο παραλιών, οι οποίες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες δέχονται καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες.

«Συνεχίζουμε τις εργασίες παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε από την εντελώς παράλογη κήρυξη των δύο μοναδικών μας παραλιών σε αρχαιολογικούς χώρους, προκειμένου να κάνουμε πράξη την επιθυμία των κατοίκων αλλά και της Δημοτικής Αρχής για πιο λειτουργικές και όμορφες παραλίες. Δυστυχώς, η κήρυξη αυτή δεν μας επιτρέπει να προχωρήσουμε σε ακόμα περισσότερες καθοριστικές παρεμβάσεις που μπορούν να καταστήσουν τις παραλίες μας σε πόλο έλξης για τους Πειραιώτες και τους κατοίκους της Αττικής, ωστόσο καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στους δημότες, στους επισκέπτες και στους τουρίστες που επιλέγουν τις παραλίες του Πειραιά τους θερινούς μήνες» προσέθεσε ο κ. Μώραλης.

Τέλος, ο δήμαρχος Πειραιά κάλεσε τους πολίτες να διατηρήσουν τις παραλίες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, υπογραμμίζοντας πως είναι σημαντικό να σεβόμαστε και να προστατεύουμε όλοι το περιβάλλον. 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019, 11:25