Σε επτά συλλήψεις έχει προχωρήσει η αστυνομία για την απόδραση ενός 37χρονου κρατούμενου αργά το βράδυ της Πέμπτης από το νοσοκομείο του Αγρινίου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δραπέτη.

Παράλληλα, σύμφωνα με την αστυνομία, αναμένεται να διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση, σχετικά με τις συνθήκες απόδρασης του 37χρονου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στις συνθήκες του περιστατικού, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 37χρονος κρατείτο, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης πέντε ετών. Κάποια στιγμή ο κρατούμενος παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε από τους αστυνομικούς στο νοσοκομείο του Αγρινίου, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Την ώρα που ο 37χρονος βρισκόταν στο νοσοκομείο, μπήκαν στον χώρο περίπου 10 άτομα. Οι αστυνομικοί, μαζί με νοσηλευτές, προσπάθησαν να τους απομακρύνουν, προκειμένου να γίνουν οι ιατρικές εξετάσεις στον κρατούμενο. Όμως, ο τελευταίος εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση που επικράτησε και κατάφερε να αποδράσει.

Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δραπέτη, ενώ παράλληλα συνελήφθησαν επτά από τα 10 άτομα, που είχαν φθάσει στο χώρο του νοσοκομείου. Πρόκειται, σύμφωνα με την αστυνομία, για τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες, ηλικίας από 16 έως 47 ετών, που κατηγορούνται για ελευθέρωση κρατουμένου, ενώ για το ίδιο αδίκημα έχει σχηματισθεί δικογραφία και εναντίον ενός 17χρονου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη δύο ακόμη ατόμων, που είχαν μπει στο χώρο του νοσοκομείου μαζί με τους άλλους οκτώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης