Επτά συλλήψεις για ναρκωτικά πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο 24ωρο στη Χαλκίδα, τη Θήβα και τη Λιβαδειά, σύμφωνα με ενημέρωση της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας.

Το πρωί της Κυριακής στην περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς συνελήφθησαν ένας 41χρονος και ένας 35χρονος με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης στην κατοχή τους. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, στη Λιβαδειά συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς ένας 33χρονος μετανάστης στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αστυνομικούς του ΑΤ Χαλκίδας συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής 41χρονος μετανάστης με μικροποσότητα ηρωίνης στην κατοχή του. Το ίδιο βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας συνελήφθη 58χρονος Έλληνας με μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης.

Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας & της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθη ένας 25χρονος Έλληνας με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλλήψεις για ναρκωτικά στη Χαλκίδα συνεχίστηκαν σήμερα τα ξημερώματα, καθώς αστυνομικοί της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας συνέλαβαν 21χρονο που είχε στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την προανάκριση των υποθέσεων έκαναν τα οικεία Τμήματα Ασφάλειας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.

Πηγή: lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης