Σε εξέλιξη είναι από νωρίς τα πρωί της Παρασκευής επιχείρηση της Αστυνομίας σε όλη την Αττική για τον έλεγχο σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ομάδες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας θα κάνουν εφόδους ακόμα και σε σημεία εκτός του κέντρου της Αθήνας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει παρθεί απόφαση οι σύνδεσμοι να ελεγχθούν όλοι σε μια προσπάθεια να βρεθούν «οπλοστάσια», όπως έγινε πριν από λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας, σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, αλλά και να διαπιστωθεί ποιοι έχουν άδεια λειτουργίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε πρωινή του τηλεοπτική συνέντευξη είπε ότι «η αστυνομία τις τελευταίες μέρες έχει εντατικοποιήσει τους ελέγχους και κλείνει παράνομους συνδέσμους “φιλάθλων” που είναι άντρα χουλιγκανισμού, βιαιοτήτων και εγκληματικότητας. Έχουν κλείσει ήδη 11 τέτοιοι σύνδεσμοι και σήμερα θα γίνουν 18 επιπλέον έλεγχοι σε ολόκληρη τη χώρα», επισήμανε. Η αρχή φαίνεται ότι έγινε το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, οπού σφραγίστηκαν τρεις σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών στο κέντρο της πόλης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης