Ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 8 και μισή το βράδυ – Μόνο όρθιοι πελάτες, αποστάσεις ασφαλείας και μάσκα

Στο πόστο τους επέστρεψαν το πρωί της Δευτέρας οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι των πρακτορείων ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, πλην της Κοζάνης. Στην Αττική, όπως και σε πολλές άλλες περιοχές μάλιστα, η σημερινή ημέρα έβαλε τέλος σε ένα πεντάμηνο λουκέτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εφαρμόζοντας αυστηρά μέτρα πρόληψης και υγιεινής, τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, λειτουργούν πλέον καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ, προσφέροντας και πάλι τα παιχνίδια της εταιρείας και διευκολύνοντας το κοινό στην πληρωμή λογαριασμών.

Επαναλειτουργούν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ με αυξημένα μέτρα πρόληψης και υγιεινής

Τα μέτρα που ισχύουν στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ανοίξαμε σήμερα ύστερα από πέντε μήνες. Έχουμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία και τηρούμε όλα τα αναγκαία μέτρα για την υγεία των πελατών μας», τονίζει ο κ. Βαγγέλης Κολισιάνης, υπεύθυνος ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Ελληνικό.  
O κ. Βαγγέλης Κολισιάνης, υπεύθυνος ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Ελληνικό

Συγκεκριμένα, όπως εξηγεί ο κ. Κολισιάνης, «το κατάστημά μας, όπως και όλα τα υπόλοιπα πρακτορεία ΟΠΑΠ, εξυπηρετεί μόνο όρθιους πελάτες, η αναλογία είναι ένα άτομο ανά 25 τ.μ. και όσοι βρίσκονται εντός του καταστήματος πρέπει να τηρούν απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους. Επιπλέον, έχουμε τοποθετήσει  διαχωριστικά  πετάσματα μεταξύ των θέσεων των παικτών στα τερματικά αυτόνομης χρήσης opapbet».

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλους

Ιδιαίτερο βάρος δίνεται, επίσης, στην απολύμανση όλων των επιφανειών των κοινόχρηστων χώρων. «Φροντίζουμε να απολυμαίνουμε επιμελώς τα τραπέζια και τους πάγκους, τις συσκευές στοιχηματισμού που έχουν οθόνες αφής, ακόμη και τα στυλό που χρησιμοποιούν οι παίκτες για να συμπληρώνουν τα δελτία τους.  Προσέχουμε επίσης ώστε ο χώρος να αερίζεται επαρκώς», σημειώνει ο κ. Κολισιάνης.

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ εξυπηρετούν μόνο όρθιους πελάτες

Πληρωμή λογαριασμών και δυνατότητα για ανέπαφες συναλλαγές

Η επαναλειτουργία των πρακτορείων ΟΠΑΠ βάζει τέλος και στις ουρές για την πληρωμή λογαριασμών. Όπως εξηγεί ο κ.  Κολισιάνης «το άνοιγμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ θα δώσει ανάσα και στην πληρωμή λογαριασμών, αφού εδώ μπορεί κανείς να πληρώσει περισσότερους από 200 λογαριασμούς ΔΕΚΟ και άλλων υπηρεσιών. Η αναμονή στα ταμεία μας είναι έως τρία άτομα και λειτουργούμε έως τις 20:30 το βράδυ, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα, οπότε αποφεύγονται οι ουρές και ο συνωστισμός. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, προτιμούμε τις ανέπαφες συναλλαγές. Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με οποιαδήποτε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης