Στο σπίτι της, μαζί με τους γονείς της θα βρεθεί, πιθανότατα η μικρή Μαρία, η οποία την Κυριακή του Πάσχα είχε εξαφανιστεί από τη μάντρα του παππού της στο Σκαραμαγκά.

Έπειτα από σχεδόν 20 ημέρες, η περιπέτεια της μικρής τελειώνει με την απόφαση της εισαγγελέως να επιστρέψει στο σπίτι των γονιών της στον Προφήτη Ηλία Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιδί, που όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», θα γυρίςει στους γονείς της με τον όρο να μην επιςκεφτεί ξανά το σπίτι του παππού της απ’ όπου είχε χαθεί το Πάσχα.

Η εισαγγελέας Ανηλίκων αφού μελέτησε τα πορίσματα των κοινωνικών λειτουργών που εξέτασαν το οικογενειακό περιβάλλον αλλά και των παιδοψυχολόγων του νοσοκομείου που μίλησαν με το παιδί, έκρινε πως το κοριτσάκι πρέπει να επιστρέψει στους βιολογικούς γονείς του, θέτοντας ωστόσο ένα αυστηρό πλαίσιο όρων.

Μεταξύ άλλων το παιδί δεν θα επισκέπτεται το σπίτι του παππού (σσ. τη μάντρα αυτοκινητων από την οποία χάθηκαν τα ίχνη της) ενώ θα παρακολουθείται στενά από κοινωνικούς λειτουργούς, που θα επιβλέπουν τις συνθήκες της διαβίωσής της στην οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη στιγμή οι συνήγοροι προσπαθούν να προλάβουν τις προθεσμίες για επιστρέψει το 4χρονο κοριτσάκι στο σπίτι του ακομη εντός της ημέρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης