Επεισοδιακή αποδείχθηκε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε το ζήτημα της σίτισης και στέγασης των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. 

Ενώ είχε ολοκληρωθεί η συζήτηση επάνω στο ζήτημα, για το οποίο ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης επεσήμανε ότι είναι αρμοδιότητα του Πανεπιστημίου να το ρυθμίσει και ενώ η συνεδρίαση είχε προχωρήσει σε άλλο θέμα της ημερήσιας διάταξης, περίπου δέκα φοιτητές μπήκαν στην αίθουσα και επέμεναν να δοθεί λύση στο πρόβλημά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, δύο εξ αυτών φώναζαν ότι δεν έχουν στέγη. Τότε, ο περιφερειάρχης επενέβη, λέγοντας ότι ο κ. Γόντικας «κατευθύνει τα παιδιά και ότι τα βάζει στο παιχνίδι του».

Όπως αναφέρει το arcadiaportal.gr, εκείνη τη στιγμή επικράτησε στην αίθουσα πανδαιμόνιο, με την αντιπολίτευση να στέκεται όρθια, ενώ η αντιπεριφερειάρχης κυρία Ντίνα Νικολάκου και ο κ. Στεφανόπουλος τοποθετούντο με φωνές.

Τότε, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου διαπίστωσε ότι η κατάσταση είχε βγει εκτός ελέγχου και διέκοψε τη συνεδρίαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης