«Οι εργαζόμενοι του ΕΔΣΝΑ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης που δίνουμε για μια Πράσινη Περιφέρεια, και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό» δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κατά τη συμβολική -όπως τη χαρακτήρισε- επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ Φυλής.

Τον περιφερειάρχη συνόδευαν ο πρόεδρος του ΔΣ του ΕΔΣΝΑ και αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Β. Κόκκαλης, και ο αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου, Ν. Χιωτάκης, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την πορεία των υπό εξέλιξη έργων στον χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως επισήμανε ο κ. Πατούλης, με την παρουσία του εκεί λίγο πριν από το τέλος του 2020 επιβεβαιώνει την πολιτική βούληση να βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των στελεχών του ΕΔΣΝΑ «τα οποία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης που δίνουμε για μια Πράσινη Περιφέρεια».

Αφού τους ευχαρίστησε θερμά, σημείωσε πως «από εδώ, από την καρδιά των εργασιών, στέλνουμε το μήνυμα ότι η Αττική αλλάζει και τα αποτελέσματα σε επίπεδο διαχείρισης απορριμμάτων έχουν αρχίσει να φαίνονται».

Ο Γ. Πατούλης αναφερόμενος στους στόχους που έχουν τεθεί για τη διαχείριση των απορριμμάτων τόνισε μεταξύ άλλων: «Με συγκεκριμένα βήματα γυρίζουμε οριστικά σελίδα και μπαίνουμε σε μία νέα εποχή στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Στόχος είναι η μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας να διαχειρίζεται τα σκουπίδια της με ευρωπαϊκή λογική και πρότυπα, με σεβασμό στο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, χωρίς να επιβαρύνει την τσέπη των νοικοκυριών».  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των εργαζομένων Γ. Ζαχαρόπουλος ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη επισημαίνοντας ότι «καθημερινά επιβεβαιώνει με συγκεκριμένες δράσεις ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, οι οποίοι κάτω από αντίξοες συνθήκες εργάζονται καθημερινά για να είναι η Αττική καθαρή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης