Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το παρελθόν των δραστών της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη. Ο 19χρονος Αλβανός, όπως κατήγγειλε κοπέλα η οποία διατηρούσε σχέση μαζί του στο παρελθόν, ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και θεωρούσε τις γυναίκες κατώτερες, ενώ ο 21χρονος Έλληνας είχε προσεγγίσει την ίδια κοπέλα μόλις λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας και ήταν ιδιαίτερα επίμονος ώστε να τη συναντήσει από κοντά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 ο Μανώλης Κούκουρας, ακούγεται να προσεγγίζει μια πρώην σύντροφο του 19χρονου συγκατηγορουμένου του ζητώντας της να πάνε βόλτα και να γνωριστούν. Η κοπέλα είπε πως στις 26 Νοεμβρίου δέχτηκε το τελευταίο μήνυμα από τον 21χρονο Ροδίτη. Την ίδια ημέρα ο 19χρονος πλησίασε τη φίλη της ζητώντας της να πάνε μια βόλτα οι τέσσερίς τους κάτι το οποίο τα κορίτσια αρνήθηκαν

Η ίδια, υποστηρίζει πως ο 19χρονος, Λουτσάι Αλέξανδρος, υπήρξε επιθετικός και απέναντι της ενώ και στο παρελθόν είχε ξυλοκοπήσει και άλλη κοπέλα.

«Είναι επιθετικός, θεωρούσε πάντα τις κοπέλες κατώτερες, είχε εμμονή με τη σεξουαλική επαφή. Με εύκολες αφορμές θα έπαιζε ξύλο. Μου είχε σηκώσει χέρι. Έχει σηκώσει και σε άλλη κοπέλα, επειδή τον πείραζε και της είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο» ανέφερε μεταξύ άλλων η κοπέλα που διατηρούσε σχέση με τον 19χρονο πριν από τρία χρόνια.  «Είχα για αυτοάμυνα μαχαίρι αλλά δεν το χρησιμοποίησα» προσέθεσε και κατήγγειλε πως ο Αλέξανδρος έδωσε το τηλέφωνό της στον φίλο του για να την μοιραστούν «κάτι το οποίο έκαναν συχνά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λουτσάι Αλέξανδρος

Η κοπέλα ανέφερε πως στις 26 Νοεμβρίου δέχτηκε το τελευταίο μήνυμα από τον 21χρονο Ροδίτη. Την ίδια ημέρα ο 19χρονος πλησίασε τη φίλη της ζητώντας της να πάνε μια βόλτα οι τέσσερις τους κάτι το οποίο τα κορίτσια αρνήθηκαν. «Στις 27 μάθαμε ότι βρέθηκε νεκρή η κοπέλα και όταν μάθαμε πως δράστες ήταν αυτοί πάθαμε σοκ» πρόσθεσε. 

Ο Μανώλης Κούκουρας

Το ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται η φωνή του 21χρονου:

«Να πληρώσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης»

«Πρέπει όσοι έχουν εμπλακεί στη δολοφονία της κόρης μου αλλά και σε άλλες περιπτώσεις κακοποίησης να αποκαλυφθούν και να πληρώσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης», επεσήμανε σε δηλώσεις του τη Δευτέρα ο πατέρας της Ελένης.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι η κόρη του αντιστάθηκε και γι’ αυτό πλήρωσε με τη ζωή της. «Είχε το σθένος και το θάρρος γι’ αυτό και της βγάζω το καπέλο εκεί ψηλά πού βρίσκεται. Είχε το σθένος να πει “εγώ κάποια στιγμή θα σας καταδώσω στον πατέρα μου και θα έρθει κάποια στιγμή να σας βρει. Αυτό τους εξόργισε αυτούς τους -να μην πω- ανθρώπους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης