Zougla Newsroom

Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε αργά το μεσημέρι η 34χρονη Ιωάννα στο Θριάσιο νοσοκομείο, ήταν η αιτία για να αναβληθεί η συνάντηση που θα είχαν μαζί της οι αστυνομικοί οι οποίοι ερευνούν την δολοφονική επίθεση με καυστικό υγρό που δέχτηκε στην Καλλιθέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εφόσον η κατάσταση της υγείας της το επιτρέψει θα κάνουν μια απόπειρα να μιλήσουν μαζί της είτε την Κυριακή το βράδυ ή την Δευτέρα. Αυτό που θέλουν από την 34χρονη είναι να έχουν χρόνο μαζί της ώστε να καταγράψουν και την παραμικρή λεπτομέρεια που θυμάται για το περιστατικό. Κυρίως όμως τους ενδιαφέρει να ακούσουν τι πιστεύει η ίδια για το κίνητρο της επίθεσης.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας που ασχολούνται με την υπόθεση συνεχίζουν να μελετούν τα βίντεο που περισυνέλεξαν από την περιοχή χωρίς όμως, μέχρι αυτή την ώρα, να έχουν σταθεί τυχεροί.

Είναι χαρακτηριστική η φράση αστυνομικού στo zougla.gr, ο οποίος υποστήριξε ότι «αν περιμέναμε να βρούμε άκρη σε αυτή την υπόθεση μόνο από τα βίντεο που έχουμε μαζέψει, δεν θα την εξιχνιάζαμε ποτέ» θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι το οπτικοακουστικό υλικό δεν έχει βοηθήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, όσα πρόσωπα έχουν εμφανιστεί σε διάφορα βίντεο στα ΜΜΕ εντοπίστηκαν και αποσαφηνίστηκε ο ρόλος τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ένα βίντεο «που δείχνει μια «μαυροφορεμένη γυναίκα να τρέχει» διαπιστώθηκε ότι είναι η… κόρη της φαρμακοποιού που προσέφερε βοήθεια στην 34χρονη και όχι η δράστιδα» λέει αστυνομικός που πέρασε πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί θεωρούν, από τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που έχουν στα χέρια τους, ότι η δράστιδα έφυγε από το σημείο της επίθεσης από την μεριά που δεν έχει κάμερες. Αυτό που δεν ξέρουν είναι αν πρόκειται για τυχαίο γεγονός ή ενέργησε βάσει σχεδίου.

Ο πολύ μεγάλος κοινωνικός κύκλος της 34χρονης αναγκάζει τους αστυνομικούς να ερευνήσουν και εκεί καθώς δεν αποκλείουν το κίνητρο της επίθεσης να κρύβεται στο παρελθόν της κοπέλας. «Το ερώτημα είναι στο κοντινό παρελθόν ή κάτι που έχει την ρίζα του πολύ καιρό πίσω;» αναρωτιέται αξιωματικός της ασφάλειας. Η έρευνα και οι καταθέσεις ανθρώπων που γνώριζαν την Ιωάννα έδειξαν ότι πρόκειται για μια γυναίκα στη ζωή της οποίας υπήρχαν διάφοροι σύντροφοι. 

Μάλιστα, κάποιες περιπτώσεις μικροεπεισοδίων, αρκετά χρόνια πριν, είχαν καταλήξει στο αστυνομικό τμήμα για τις απαραίτητες συστάσεις ώστε να «πέσουν οι τόνοι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης