Zougla newsroom

Η ώρα πλησίαζε 21:00 το βράδυ… Σε μια γωνιά, έξω από το Θριάσιο νοσοκομείο, ήταν μαζεμένα έξι εφτά άτομα και συζητούσαν χαμηλόφωνα. Μια γυναίκα, η μεγαλύτερη σε ηλικία, φορούσε μια προστατευτική ποδιά σε όλο της το σώμα. Οι υπόλοιποι την κοιτούσαν μέσα στα μάτια και στην κυριολεξία «κρέμονταν από τα χείλια της». Κάποια στιγμή η γυναίκα με τα κοντά μαλλιά σχεδόν κατέρρευσε και έβαλε τα κλάματα. Ήταν η μητέρα της 34χρονης Ιωάννας που δέχτηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό και νοσηλεύεται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας εγκαυμάτων του νοσοκομείου. Οι φύλακες του νοσοκομείου δεν ήταν η πρώτη φορά που έβλεπαν συγγενείς ασθενών να κλαίνε, αλλά οι επισκέπτες κοντοστέκονταν βλέποντας μια γυναίκα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Λίγοι όμως ήταν αυτοί που γνώριζαν ότι ήταν η μητέρα της Ιωάννας, η περιπέτεια της οποίας έχει συγκλονίσει τους πάντες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν η ώρα του δικού της ξεσπάσματος, της στιγμής που «λύγισε» βλέποντας το όμορφο πρόσωπο του παιδιού της τυλιγμένο με ένα σωρό γάζες. Για αρκετή ώρα οι συγγενείς της προσπαθούσαν να την παρηγορήσουν, ενώ δίπλα της βρισκόταν και ο σύζυγός της, ο οποίος ήταν και αυτός για ώρες στο δωμάτιο της κόρης του. Η ώρα περνούσε και η μητέρα της Ιωάννας δεν είχε άλλο χρόνο για δάκρυα. Σκούπισε τα μάτια της με ένα χαρτομάντιλο, αποχαιρέτησε τους συγγενείς της, σήκωσε την προστατευτική μάσκα και μπήκε ξανά στο προαύλιο του νοσοκομείου. Με γρήγορα βήματα κατευθύνθηκε προς το δωμάτιο της Ιωάννας για να περάσει ένα ακόμα βράδυ δίπλα της, στο προσκεφάλι της.

Όσον αφορά στην κατάθεση της 34χρονης, οι αστυνομικοί την περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θεωρούν ότι θα τους δώσει συγκεκριμένη κατεύθυνση στις έρευνές τους. «Τίποτα όμως δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη συνεργασία της Ιωάννας. Οποιαδήποτε λεπτομέρεια, σημαντική ή ασήμαντη, οποιοδήποτε περιστατικό μπορεί να μας φανεί χρήσιμο στην εξιχνίαση της υπόθεσης» λέει στο zougla.gr αστυνομικός που ασχολείται με την υπόθεση από την πρώτη στιγμή. Πολύ σημαντική θεωρείται η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των αστυνομικών και της 34χρονης και γι΄ αυτόν τον λόγο στις ολιγόλεπτες συναντήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα πηγαίνουν οι ίδιοι αστυνομικοί. «Αν κριθεί απαραίτητο, καθώς την κοπέλα παρακολουθούν και ψυχολόγοι, παρούσα στη διαδικασία των καταθέσεων, που δεν αποκλείεται να μην είναι μόνο μία, θα είναι και γυναίκα αστυνομικός σε μια προσπάθεια η 34χρονη να νιώσει μεγαλύτερη άνεση» σημειώνει αξιωματικός της ασφάλειας που ερευνά την υπόθεση. Πάντως για τον χρόνο της κατάθεσής της θα πρέπει να δώσουν το «πράσινο φως» οι θεράποντες γιατροί της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται η Ιωάννα να καταθέσει ακόμα και εντός της ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης