Το γρίφο της επίθεσης προσπαθούν να λύσουν οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να εντοπίσουν το άτομο που έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, στην είσοδο των γραφείων της ασφαλιστικής εταιρείας που εργάζεται, επί της οδού Θησέως 214, στην Καλλιθέα.

Οι αστυνομικοί, που εξετάζουν τα βίντεο από τις κάμερες, έχουν καταλήξει στην πιθανή διαδρομή που ακολούθησε η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη, η οποία, όπως όλα δείχνουν, γνωρίζει άριστα την περιοχή αφού ακολούθησε μια διαδρομή που κρύβεται από τις κάμερες. Έμπειροι αστυνομικοί αναφέρουν πως δεν είναι τυχαίες οι κινήσεις της, δηλαδή κάνουν λόγο για μια προμελετημένη επίθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη η 34χρονη αποκάλυψε στους αστυνομικούς, ότι, αμέσως μετά την επίθεση, η δράστης την ακολούθησε καθώς έτρεχε και διέφυγε από πίσω της. Εάν έστριβε αριστερά από την είσοδο των γραφείων θα την έπιανε αμέσως η κάμερα της διπλανής καφετέριας, ενδεχομένως λοιπόν έστριψε δεξιά προς την Θησέως, εκμεταλλευόμενη την πυκνή δεντροστοιχία και αμέσως μετά πάλι δεξιά προς το παρκάκι της Αγίας Ελεούσας ή προς τα κάτω την Θησέως, με κατεύθυνση το Μοσχάτο.

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν πως εάν πήγαινε προς την άλλη πλευρά δηλαδή με κατεύθυνση την Αθήνα, θα την εντόπιζε η κάμερα που έχει άριστη οπτική με αποτέλεσμα η αστυνομία να έφτανε πιο γρήγορα στα ίχνη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιθέτως, στην κατεύθυνση προς Αγία Ελεούσα και προς Μοσχάτο η δράστης μπορούσε να εκμεταλλευτεί και το γεγονός ότι όλοι οι περίοικοι και οι περαστικοί είχαν στραμμένη την πλάτη του προς την Θησέως και το βλέμμα τους στραμμένο προς το φαρμακείο και το θύμα.

Επίσης, η αστυνομία αναμένει να εξετάσει ακόμη δύο βιντεοληπτικά υλικά από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Η αστυνομία, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, και συγκεκριμένα από το παρελθόν της 34χρονης κοπέλας μέχρι τα πρόσφατα γεγονότα που αφορούν μία φασαρία στην εργασία του θύματος, όπως και έναν τσακωμό στην περιοχή που έμενε.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι καταθέσεις από άτομα του επαγγελματικού και φιλικού της κύκλου ενώ αναμένεται η  άδεια για άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου και των διαδικτυακών της εφαρμογών. Πριν 2-3 χρόνια στον λογαριασμό της στο Facebook έχει εντοπιστεί κάποια έντονη συνομιλία αλλά δεν συσχετίζεται με το πρόσφατο περιστατικό και έτσι η έρευνα θα επικεντρωθεί σε τυχόν πρόσφατα ευρήματα.

Αύριο Κυριακή, οι αστυνομικοί θα επισκεφθούν εκ νέου την 34χρονη κοπέλα στο νοσοκομείο για να τους δώσει περισσότερα στοιχεία για τα κίνητρα της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται πως τα μόνα λίγα λόγια που είχαν καταφέρει να αποσπάσουν οι αστυνομικοί από την πρώτη ολιγόλεπτη επαφή με το θύμα, ήταν ότι δεν μπορούσε να εξηγήσει ποιος και γιατί το έκανε αυτό, πως όλα συνέβησαν αστραπιαία και ότι το μόνο που πρόλαβε να δει είναι ότι η δράστης φορούσε μαύρα ρούχα, χειρουργική μάσκα, σίγουρα δεν ήταν ξανθιά όπως είπε στους αστυνομικούς και ενδεχομένως φορούσε σκουφί, χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρη για το τελευταίο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης