Zougla Newsroom

Ανοίγει ο κύκλος των ερευνών της αστυνομίας για τον εντοπισμό της άγνωστης μαυροφορεμένης γυναίκας που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, ενώ οι έρευνες είχαν περιοριστεί αρχικά στα στενά γύρω από το σημείο που έγινε η επίθεση, τώρα, διευρύνονται σε μεγαλύτερη έκταση στην περιοχή, ώστε να δουν τη διαδρομή που ακολούθησαν τα πρόσωπα που εικονίζονται στα βίντεο και από πιο μακριά.

Οι αστυνομικοί ελπίζουν επίσης, ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να εντοπιστεί πιθανόν κάποιο ύποπτο πρόσωπο το οποίο δεν είχε καταγραφεί από τις κάμερες που έχουν εξεταστεί μέχρι τώρα. Με τον ίδιο τρόπο είναι πιθανό να εντοπιστούν και νέοι μάρτυρες που μπορεί να είδαν κάποιες ύποπτες κινήσεις, αλλά οι μαρτυρίες τους δεν έχουν φθάσει ακόμα στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί επικεντρώνονται επίσης στην άρση τηλεφωνικού απορρήτου της άτυχης κοπέλας που δέχθηκε το βιτριόλι, ώστε να ξεχωρίσουν κάποια ύποπτη κλήση ή συνομιλία, ενώ την ίδια στιγμή «σαρώνουν» για κινητά και επικοινωνίες το σημείο που έγινε η επίθεση, με την ελπίδα να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού της μαυροφορεμένης δράστιδας – εάν βέβαια το είχε μαζί της την ώρα της επίθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, τα χαρακτηριστικά της δράστιδας που έχουν αποτυπωθεί στα βίντεο εξετάζονται καρε-καρέ στα εργαστήρια της αστυνομίας, ώστε να προκύψει μια συνολική εικόνα του προσώπου της. Κάποιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί βρίσκονται ήδη κοντα σε αυτό το στόχο καθώς έχουν την «φωτογραφία» της άγνωστης που μάλιστα μοιάζει με άτομο από το περιβάλλον της 34χρονης Ιωάννας.

Στο μεταξύ η Ιωάννα αργά το απόγευμα βγήκε από 3ωρο χειρουργείο, το οποίο οι γιατροί αναγνωρίζουν ότι πήγε πολύ καλά. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης