Οι Αρχές, φαίνεται ότι βρίσκονται όλο και πιο κοντά στα ίχνη της γυναίκας, η οποία περιέλουσε με καυστικό υγρό την 34χρονη στην πολυκατοικία, της εταιρείας όπου εργάζεται. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θα βρεθούν με το θύμα, το οποίο ακόμα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την επίθεση που δέχτηκε και αναμένεται να της δείξουν φωτογραφίες υπόπτων.

Οι έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα προκειμένου να βρεθεί η μαυροντυμένη γυναίκα. Τόσο με την ανάλυση των βίντεο από την ημέρα της επίθεσης, όσο και με μαρτυρίες. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι στιγμής έχουν δοθεί 30 καταθέσεις από το συγγενικό, φιλικό και επαγγελµατικό περιβάλλον του θύµατος. Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», έχουν σχηµατίσει έναν κύκλο πέντε υπόπτων και πλέον βρίσκονται στη φάση του «ξεσκαρταρίσµατος». Δηλαδή, προσπαθούν να εστιάσουν στις καταθέσεις και στα στοιχεία που είναι αξιόπιστα και διαφωτιστικά. Παράλληλα, αφήνουν στην άκρη καταθέσεις που βασίζονταν σε φήµες ή ακόµα και σε κουτσοµπολιά, όπως τουλάχιστον προέκυψε από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποκαλυπτική μαρτυρία

Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία ενός καταστηματάρχη της Καλλιθέας, ο οποίος περιγράφει το πρόσωπο της «μαυροφορεμένης» γυναίκας που είδε, σύμφωνα με την Real News. «Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η “φυγή” της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. “Σταμάτα εδώ” της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά», ανέφερε. Από την πλευρά της η 34χρονη Ιωάννα δεν σταματά να ρωτά για τις εξελίξεις στην έρευνα των αστυνομικών. «Θέλω να μάθω γιατί μου έκανε αυτό το κακό. Θέλω γρήγορα να πιαστεί αυτή που μου το προκάλεσε, να συλληφθεί και να αποδοθεί δικαιοσύνη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ψυχολογική της κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά το παλεύουμε»

«Η ψυχολογική της κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά το παλεύουμε». Η μητέρα της νεαρής κοπέλας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, ενώ πήγαινε στη δουλειά της στην Καλλιθέα, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ, για την κατάσταση της υγείας της κόρης της, 

«Έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, μέχρι στιγμής και περιμένουμε ενημέρωση, πότε θα ακολουθήσει το επόμενο», είπε η γυναίκα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γιατροί στο Θριάσιο Νοσοκομείο συνεχίζουν να δίνουν μια μεγάλη μάχη για να μπορέσουν να βοηθήσουν την 34χρονη Ιωάννα τόσο στην αποκατάσταση των μεγάλων εγκαυμάτων που έχει όσο και στην ψυχολογική της κατάσταση. Όσον αφορά το πρώτο, μόλις το 7% του προσώπου της έχει παραμείνει αλώβητο ενώ το 93% έχει υποστεί μεγάλες βλάβες.

Στο πλευρό της κοπέλας βρίσκεται συνεχώς επιτελείο ψυχολόγων προκειμένου να της δώσει κουράγιο.

Μάλιστα, όπως είπε η μητέρα της τη Δευτέρα αναμένεται να δει η Ιωάννα στο νοσοκομείο το βίντεο της πιθανής δράστιδος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης