Επίθεση με βιτριόλι: Εντοπίστηκε αυτοκίνητο με επιβάτη μια μαυροφορεμένη γυναίκα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Μαΐου 2020, 19:47
Επίθεση με βιτριόλι: Εντοπίστηκε αυτοκίνητο με επιβάτη μια μαυροφορεμένη γυναίκα

Νέο βίντεο το οποίο το οποίο αρχικά έδωσε ελπίδες για την αποκάλυψη της ταυτότητας της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη εξέτασε σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, φέρεται ότι έχει εντοπιστεί ένα αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκε μία μαυροφορεμένη γυναίκα λίγο πριν την επίθεση. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναζήτησαν και βρήκαν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με την επίθεση στην άτυχη γυναίκα.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ βίντεο από κάμερα ασφαλείας, κατέγραψε λίγα λεπτά πριν από την επίθεση, την εικόνα νεαρής γυναίκας να κατεβαίνει από όχημα και να κατευθύνεται στο ισόγειο του κτηρίου.

Στη συνέχεια, όταν βγαίνει από το κτήριο μετά την επίθεση, δεν υπάρχει κάμερα που να την έχει καταγράψει στη διαδρομή διαφυγής της. Στην καταγραφή κατά την είσοδό της, δεν  διακρίνονται ευκρινώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, καθώς φορούσε μάσκα και σκούφο. Πάντως φαίνεται να είναι μετρίου αναστήματος και σχετικά αδύνατη. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι με τη σχετική ανάλυση στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της αστυνομίας, θα μπορέσουν να έχουν κάποια από τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, που θα βοηθήσουν την Ιωάννα να αναγνωρίσει την γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι.

Όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, η δράστιδα έχει κάνει σημαντικά λάθη σε όλη τη διαδρομή της μέχρι  την επίθεση, τα οποία θα εκμεταλλευτούν για να την εντοπίσουν, συνδυαστικά με μαρτυρίες, καταθέσεις και οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους.

Τι είπε η άτυχη γυναίκα στους αστυνομικούς

Σε νεότερη συνομιλία που είχε με τους αστυνομικούς, η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι, αφού περιέγραψε την διαδρομή από το σπίτι της μέχρι δουλειά, αναφέρθηκε στη συνέχεια στο τραγικό περιστατικό λέγοντας:
 
«Όταν πλησίασα το ασανσέρ είδα ένα πρόσωπο, ήταν μάλλον γυναίκα, αδύνατη με ίσια μαλλιά.  Δεν μου φάνηκε γνωστή. Φορούσε μάσκα, ίσως και σκούφο.
Μετά την επίθεση, έφυγε τρέχοντας.  Εγώ στη συνέχεια πήγα προς το φαρμακείο για να ζητήσω βοήθεια καθώς πονούσα πολύ.Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος μπορεί να ήθελε να μου κάνει κακό».
 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Μαΐου 2020, 21:23